chata Počaply - rybářská rekreace

Adresa:

web: www.e-chalupy.cz/ceske-st...
Tel/Fax: 777 658 822, 724 881 499
Ceník ubytováníjedna noc
Letní sezona2285,- Kč za chatu
Minimální délka ubytování 3 noci. Cena včetně vody, energii a povlečení. Záloha 50 % z ceny, je podmínka rezervace. Zaplacení zálohy do 10 dnů od uskutečněné rezervace. Vratná kauce 2000,- kč. Doplatek za ubytování je splatný v den nástupu (platba v hotovosti). V případě předčasného ukončení pobytu nevzniká nárok na navrácení finanční částky. V případě, že host zruší objednaný pobyt, bude mu odečten stornovací poplatek od zaplacené zálohy následujícím způsobem: Storno pobytu je možné pouze písemnou formou. (mail) 1.Do 4 týdnů před příjezdem: 10% z ceny pobytu. 2.4 - 2 týdny před příjezdem: 20% z ceny pobytu. 3.Méně než 2 týdny před příjezdem: storno poplatek ve výši složené zálohy. Doplatek je možný pouze v hotovosti. Platební karty se nepřijímají! Domácí obuv s sebou. Pobyt začíná nástupem mezi 14 a 16 hodinou, dle telefonické dohody a končí v den odjezdu do 10 h ráno. Na konci pobytu nutný úklid, nebo příplatek za úklid 500,- kč.

Kraj: Ústecký

Druh: chata, chalupa

NOVĚ OTEVŘENO!!!

Jedná se o zrekonstruovaný dům (chata)dřivějšího převozníka, na levém břehu řeky Labe. Chata nabízí letním ničím nerušenou rodinnou dovolenou rybáře, nebo aktivní rekreaci. Bohaté využití cyklotras s možností využití přívozu ( Nučničky)cyklotrasa Drážďany - Mělník ).

V okolí se nachází pestrost turistického využití (hrady, zámky, zříceniny aj. ). České středohoří nabízí významné kopce Lovoš, Milešovka, Košťálov.

Úrodné polabí je vyhlášeno vynikající čerstvou zeleninkou od místních pěstitelů.

Koupání v místní řece Labe, ráj pro rybáře a nedalekém lese pro houbaře.

Před domem se nachází zahradní jezírko a okrasný trávník, na který navazuje krb s udírnou a posezením. V prostorné zimní zahradě je rohová lavice s TV, kulečníkem. Kuchyň je běžně vybavená. (talíře, příbory, hrnce, mikrovlnka, el. trouba, lednice, varná konvice). Obývací pokoj s krbem, TV, rozkládacím gaučem.

V patře 2 ložnice a Tv, toaleta, obývycí pokoj a vchod na terasu. Na terase je příjemné posezení s výhledem na české středohoří a řeku Labe.

Možnosti ubytování: Chata k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro 2 až 12 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice I. - 5 osob,

Ložnice II. - 4 osoby,

V patře obývák - rozkládací gauč - 2 osoby,

V přízemí obývák - rozkladací gauč 2 osoby.

Zdarma zapůjčíme dětskou postýlku a jídelní židličku.

Sezóna: od května do listopadu

Vybavení: vana, sprcha, WC, umyvadlo, TV Sat, rádio, pitná voda, teplá vodakrb s udírnou a posezením, kulečník, mikrovlnka, el. trouba, lednice, varná konvice.

Volný čas: možnost koupání, herna, kulečník, bazén, připojení k internetu, golf, stolní tenis, cykloturistika, houbaření, hrad/zámek/bojiště, ohniště, hřiště, dětské hřiště, koupaliště, rybaření, rybaření na svazové voděkolečkové brusle, wakeboarding.

Domácí zvířata: ano

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

4,2 km - Autocamp Kréta
11,3 km - Autokemp Zátiší
8,5 km - BROZANY
4,4 km - Autocamp Slavoj
3,5 km - ustek
6,8 km - Penzion Na Statku
8,9 km - Autokemp Marina Labe

Rybářské revíry v okolí

8,9 km - Labe 8 - MP
1,3 km - Labe 9 - MP
1,3 km - Labe 10 - MP
4,9 km - Labe 11-12 - MP
2,1 km - Ohře 1 - MP
9,3 km - Žernoseky - MP
0,4 km - Luční potok - P
5,2 km - Obrtka 1 - P
2,9 km - Úštěcký potok 1 - P
4,7 km - Býčkovice - P