Osada SOUHVĚZDÍ - lesní chatový areál - rybářská rekreace

Adresa:
Staré Ransko
Krucemburk
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/k...

Kraj: Vysočina

Druh: kemp, ubytovna

Lesní chatový areál pod hrází rybníku Řeka u obce Staré Ransko v krásné, klidné, ekologicky nezávadné chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Nedaleko přírodní rezervace Ranská jezírka a národní rezervace Staré Ransko s množstvím lesů a rybníků. 25 km od Havlíčkova Brodu, kraj Vysočina. Mnoho naučných a cyklistických stezek, vhodná oblast pro milovníky houbaření, rybaření, cyklistiky a turistiky.

Chaty k pronájmu poskytují ubytování pro 1 až 16 osob v celkem 3 chatách. Další možnost ubytování v karavanech nebo stanech.

Dvě čtyřlůžkové chaty a jedna osmilůžková s vlastními kuchyňkami. Celkem 16 lůžek (12x palanda a 4x přistýlka, peřiny bez povlečení). Další ubytování v karavanech (dva karavany/max. 7 os.). Možnost postavení vlastních stanů (za poplatek eventuálně zapůjčíme), případně umístění karavanů na pozemku u chat.

Samostatně stojící sociální zařízení, 4x WC, 2x umývárna (pouze studená voda). Veřejné sprchy v kempu Moře, cca 150 m od chat.

Vytápění:
Kamna na tuhá paliva "petry".

Doprava, parkování:
Autobusová zastávka přímo v obci Staré Ransko nebo v obci Krucemburk (cca 1,5 km). Příjezd autem až k objektu, kde lze parkovat cca 3 - 4 os. auta.

Pokud neholdujete vlastní kuchyni, kdy můžete využít kompletně vybavené kuchyňky v chatě nebo venkovního ohniště či udírnu, doporučujeme několik restaurací v blízkém okolí. Restaurace v kempu Moře, restaurace Řeka v obci Staré Ransko a několik dalších restaurací v obci Krucemburk (např. stylová krčma U rytíře Střely).

Standardně vybavené chaty s kuchyňkou včetně veškerého nádobí, lednice, varné konvice, mikrovlnné trouby, el. vařiče. Úložné prostory (skříňky), stůl, židle, postele, televize, DVD, rádio. Venkovní veranda se zahradním nábytkem. Gril včetně nářadí.

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 1. dubna do 31. října.

Nejbližší město: Jihlava (36 km).

Vybavení: WC, pitná voda.

Služby: půjčovna kol.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, hřiště, dětské hřiště, rybaření.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,0 km - Sázava 19 - MP
1,9 km - Doubrava 7 - MP
8,5 km - Chrudimka 6 - MP
8,1 km - Chrudimka 7 - MP
9,9 km - Sázava 15 - MP
8,3 km - Doubrava 5 - P
6,4 km - Doubrava 6 - P
5,0 km - Chrudimka 6 P - P
8,6 km - Chrudimka 7 - P
8,0 km - Sázava 15 P - P

Soukromé revíry v okolí

17,2 km - Pilský rybník
14,2 km - Hrázky