Penzion Klamovka - rybářská rekreace

Adresa:
Stradonice 3
Nižbor
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Pension Klamovka se nachází v obci Stradonice blízko řeky Berounky. Celý objekt byl v letošním roce zrekonstruován. Čeká Vás tedy úplně nový interiér.

V prvním patře naleznete restauraci s barem a malý salónek vhodný k pořádání soukromých akcí. Z restaurace můžete vyjít třemi různými směry. Hlavní vchod v průčelí domu vede na venkovní terasu, kde neleznete pohodlné posezení s výhledem do vsi. Druhým vchodem se dostanete do útulného koutku za domem, kde najdete příjemné posezení v altánku u bazénu, vedle kterého se nachází dětské hřiště s trampolínou, pro nejmenší návštěvníky pískoviště s klouzačkou a malý dětský bazének. Pro milovníky sportovních aktivit je tu k dispozici ping pong, kuželky, petanque a zahradní kroket. Třetí vchod vede na verandu s výhledem do kraje a na řeku Berounku.

Ubytování se nachází v druhém patře a v podkroví. Všechny pokoje jsou velice prostorné a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením. Pension Klamovka nabízí ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.

V těsné blízkosti pensionu se napojují cyklotrasy a turistické trasy. Nově je vybudována cyklotrasa podél řeky Berounky z Nižbora až do Berouna.

Naší prioritou je Vaše spokojenost. Samozřejmostí je osobní přístup. Rádi vyhovíme vašim přáním a potřebám.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Praha (31 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

3,9 km - BEROUNKA 3 - MP
0,8 km - BEROUNKA 4 A - MP
0,8 km - BEROUNKA 4 B - MP
6,5 km - BEROUNKA 5 - MP
6,5 km - HABROVÝ POTOK 2 - PROSTŘEDNÍ... - MP
8,2 km - KAČÁK 4 - MP
7,9 km - LITAVKA 1 - MP
0,8 km - Berounka 4 P - P
8,7 km - Kačák 2 - P