Bizoní Dvůr - rybářská rekreace

Adresa:
Řetenice č. 1
Řetenice č. 1
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Bizoní dvůr poskytuje celoroční ubytování ve čtyřech samostatných, nově zrekonstruovaných apatrmánech.

Každý apartmán je dvou až pěti lůžkový, komfortně zařízen spací částí, kuchyňkou s mikrovlnou troubou, dvouvařičem, ledničkou a varnou konvicí. Nádobí je součástí kuchyňky. Každý apartmán je vybaven sprchovým koutem včetně WC. Apartmány mají satelitní TV.

Hostům je k dispozici společenská hala v přízemí, vyzdobena mysliveckými trofejemi a motivy. Vytápění je řešeno ústředním topením. Před penzionem protéká horský potok s lidovou užitnou stavbou, grilem a ohništěm. Ve sklepení je zřízena vinotéka s nabídkou moravských vín.

Náročnější návštěvníci mohou využít gastronomických služeb blízkého hotelu.
Penzion Bizoní dvůr otevírá pohled do nejdelšího šumavského údolí - "Amálina údolí"- a je ideálním místem pro klidnou rodinnou dovolenou a relaxaci.

Okolí nabízí návštěvníkům možnosti jak pěší turistiky tak i cykloturistiky do blízkého i vzdáleného okolí, pro milovníky koní pak vyjížďky do okolí na koňském hřbetu.

V zimním období pak lyžování na Zadově nebo v lyžařském areálu Kašperských Hor. Pro milovníky historie se zde nabízí výlety na hrady Kašperk, Rabí, Velhartice.

Návštěva Muzea Šumavy v Kašperských Horách přiblíží návštěvníkům historii života obyvatel této oblasti, jakož i krásy šumavské přírody.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Děčín (33 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

0,8 km - Bílina 2 - MP
3,1 km - Bílina 4 - MP
6,7 km - Bílina 5 A - MP
4,0 km - U plynárny* - MP
3,5 km - Bílina 3 - P
5,3 km - Pod vlečkou - MP
5,5 km - Vinduška - MP
3,5 km - Loučenský potok - MP
3,8 km - Proboštovský - MP
6,0 km - Hostomická propadlina - MP