Penzion u Holuba - rybářská rekreace

Adresa:
Hradčovice 68
Hradčovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion leží v malebné krajině Slovácka, v oblasti Bílé Karpaty. Ubytování nabízí výtečnou kuchyni (zatím pouze na svatby, nebo oslavy a po včasné domluvě s majitelem), příjemné stylové ubytování, klid a pohodu. Pokud hledáte ubytování pro své výlety po Slovácku/Bílých Karpatech (ať na kole/pěšky) nebo hledáte ideální místo pro své obchodní jednání nebo rodinnou oslavu, jste zde na správném místě. Ubytování v penzionu u Holuba je ideálním výchozím pro Vaše výlety po okolí Bílých Karpat, krás Slovácka. Spousty cyklostezek a naučných tras Vás seznámí s Moravou regionem Slovácka a Bílých Karpat. Výlety a Turistika po okolí Jižní Moravy Vás jistě nadchnou.

Náš rodinný penzion se nachazí v regionu Morava, v srdci Slovácka v malebné obci s názvem Hradčovice.
Uspokojení zde naleznou, jak naruživý cyklisti, kteří zde objeví množství a krásu nesčetných cyklostezek, tak turisti, kteří hledají klid, vuni lesa a nádhernou přírodu chráněné oblasti Bílých Karpat, což je jen pár kroku od našeho penzionu, tak i rodiny s dětmi, kteří ocení blízkost aquaparku v 4km vzdáleném Uherském Brodě, vycházku po jednom z nejkrásnějším ZOO v Lešné (40km), či návštětu Barum Rally Zlín.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hodonín (40 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,6 km - Morava 9 - MP
9,5 km - Morava 10 - MP
8,5 km - Morava 10A - MP
9,5 km - Okluka 1 - MP
2,4 km - Olšava 1 - MP
2,4 km - Olšava 2 - MP
10,1 km - Kudlovický potok 1 - P
5,9 km - Nivnička 1 - P
9,6 km - Biskupický potok 1 - P
8,0 km - Březnice 1 - P