Roubenka pod strání - rybářská rekreace

Adresa:
Písařov 157
Písařov
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Vítejte na stránkách Roubenky pod strání Písařov.

Objekt byl postaven v roce 2009 za účelem rozvoje turistického ruchu a rozvoje služeb v malebné vesnici Písařov ležící na pomezí Rychlebských hor a Kralického sněžníku.

Na těchto stránkách můžete získat informace o poskytovaném ubytování v objektu a dalších službách jako provoz vinárny, turistické informace z okolí a další.

Budeme rádi, když Vás zaujmou nejen naše stránky, ale také nás poctíte Vaší návštěvou.

Nabízíme ubytování v klidném prostředí pod lesem ve středu obce Písařov. K dispozici máme dva podkrovní pokoje s kapacitou 4 lůžka a 3 lůžka + přistýlka se společnou kuchyní (lednice, varná konvice, varná deska, mikrovlná trouba, nádobí ...). Každý pokoj vybaven samostatným soc. zařízením,sprchovým koutem, TV, Wifi internet zdarma. K zapůjčení zdarma dětská postýlka a jídelní sedačka. Součástí stylová vinárna v roubené stavbě v přízemí, venkovní posezení s grilem a přilehlé hřiště pro sportovní vyžití. Pro milovníky cyklistiky mnoho značených stezek v blízkém okolí, úschovna kol a sportovních potřeb v objektu. Možnost zapůjčení volejbalové sítě s míčem, bedminton, stolní tenis, ruské kuželky, silniční a horská kola.

Po dohodě možná příprava snídaně a teplých večeří ve vinárně.

U nás najdete klid a pohodu, vhodné podmínky pro děti, posezení s grilem. Nádherná příroda na dosah ( houbaření, borůvky, turistika, cyklotrasy, v zimě běžky - strojově upravované stopy v místě, lyžařské vleky do 6 km ).

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Šumperk (13 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,7 km - Orlice Tichá 8 A - MP
5,8 km - Morava 22 - MP
3,7 km - Březná 1 A - MP
9,2 km - Morava 25 - P
7,5 km - Orlice Tichá 8 - P
6,0 km - Březná 1 - P
4,1 km - Březná 2 - P
9,8 km - Morava 23 - P
9,2 km - Morava 24 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry