Penzion Naproti - rybářská rekreace

Adresa:
Na Ovčírnách 43
Mutěnice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a útulných prostor našeho Penzionu Naproti, který se nachází ve sluncem ozařované jižní moravě a to v obci Mutěnice. Věříme, že jsme díky naší vstřícností, vybavením penzionu a službami schopni uspokojit i tu náročnější klientelu z hlediska ubytování. Ať už na jednu, či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu. Samozřejmostí je čistota a nejdůležitější je pro nás vaše spokojenost.

Penzion Naproti má tři samostatné pokoje a obývací pokoj. Přízemí je samostatně uzamykatelné a je možné ho pronajmout zvlášť. V přízemí jsou dva dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a obývací prostor, ve kterém je možnost dalších přistýlek. Dále zde naleznete plnohodnotnou kuchyňskou linku a koupelnu s vanou. Podkroví bylo dostavěno v roce 2011 a nachází se zde čtyřlůžkový pokoj, toaleta a sprchový kout. Pro přípravu drobného občerstvení či snídaně slouží kuchyňský koutek s posezením.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Břeclav (19 km).

Vybavení: bez bariér.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,6 km - Kyjovka 2B - MP
5,1 km - Kyjovka 3 - MP
8,2 km - Kyjovka 3A - MP
11,1 km - Morava 4 - MP
8,6 km - Morava 4A - MP
5,7 km - Morava 4B - MP
10,4 km - Morava 4C - MP
11,1 km - Morava 5 - MP
8,9 km - Prušánecký potok 1 - MP
5,5 km - Trkmanka 2 - MP