Penzion Peklo - rybářská rekreace

Adresa:
Myslbekova 183/14
Jeseník-Lázně
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Penzion s vinárnou Peklo se nachází v klidném a ničím nerušeném prostředí a nabízí ubytování, stravování a odpočinek v nádherném prostředí na okraji Lázní Jeseníku. Ideálně tak kombinuje zázemí služeb blízkých lázní, turistických tras a cyklotras probíhajících přímo kolem objektu. Byl uveden do provozu v roce 1992. Je dostupný jak v létě tak i v zimním období, kdy doporučujeme mít s sebou sněhové řetězy.

Načerpejte síly v klidném prostředí a čistém vzduchu. Poseďte u kávy na terase a ochutnejte místní domácí kuchyni. Přijďte si odpočinout, nebo zasportovat. Penzion je totiž určen pro všechny, kteří nelení a umí i aktivně odpočívat a poznávat krásy Jeseníků.

Ubytování je vhodné především pro rodiny s dětmi s možností využití léčebných a ozdravných procedur v blízkých Lázních. Parkování je zajištěno přímo u objektu. V penzionu je možné uschovat lyže a kola. Domácí zvířata lze mít s sebou za poplatek.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Šumperk (34 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

1,7 km - Staříč 1 A - MP
3,0 km - Střelnice 1 A - MP
2,4 km - Želva 1 A - MP
2,2 km - Bělá Jesenická 1 - P
2,2 km - Bělá Jesenická 2 - P
5,7 km - Červený potok 1 - P
2,2 km - Staříč 1 - P
1,3 km - Vidnávka 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

2,4 km - RP Nerušil
17,0 km - Žalák Jaroslav

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry