Penzion Dvůr Honětice - rybářská rekreace

Adresa:
Honětice 16
Honětice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Dvůr Honětice vznikl rekonstrukcí historického zemědělského dvora, který byl součástí nedalekého zámku ve Zdislavicích. Pobyt v rekreačním areálu vybudovaném v původním historickém dvoře nedaleko chřibských lesů a památek Kroměříže.

Těšit se můžete na pohodlné ubytování v penzionu, domácí speciality nekuřácké hospůdky nebo luxusní přírodní koupání v čisté vodě bez chemikálií.

Nabízíme ubytování v šesti čtyřlůžkovými rodinnými pokoji se samostatným sociálním zařízením. Celková kapacita je 24 lůžek. Další možností je kemp s místy pro stany, karavany a čtyřlůžkovými chatkami.

Hosté mohou využívat přírodní koupací biotop, který je díky čisté vodě bez chemikálií ideální hlavně pro koupání dětí. Koupaliště má navíc velké brouzdaliště a neplaveckou zónu, nechybí občerstvení, půjčovna sportovního vybavení ani bezbariérové zázemí s umývárnami, toaletami a sprchami.

Penzion byl vybudován v historicky cenné rekonstruované budově zemědělské usedlosti z roku 1907, která se nachází v obci Honěnice nedaleko Kroměříže.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hodonín (40 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

15,0 km - Brodecký potok 1 - MP
13,7 km - Buchlovický potok 1 - MP
3,5 km - Haná 1A - MP
10,4 km - Haná 3 - MP
11,8 km - Haná 3M - MP
13,0 km - Kyjovka 3 - MP
11,0 km - Morava 13A - MP
13,2 km - Rakovec 2 - MP
11,1 km - Kudlovický potok 1 - P
8,9 km - Kyjovka 4 - P

Soukromé revíry v okolí

17,2 km - Kačák
15,8 km - Konventni rybnik
19,9 km - Rybník Mokřad
16,5 km - ZÁMEČEK KROMĚŘÍŽ
16,5 km - Zámeček Kroměříž