Ubytovna Stavební Mlýn Mariánské Lázně-Úšovice - rybářská rekreace

Adresa:
Stavební Mlýn 29
Mariánské Lázně-Úšovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Karlovarský

Druh: kemp, ubytovna

Ubytovna Stavební Mlýn se nachází v klidné části u výjezdu z města směrem na Plzeňskou dálnici D2 Rozvadov - Praha. Areál ubytovny tvoří dvě hlavní budovy (Stará a Nová ubytovna), sklad pro Vás materiál a přilehlé oplocené parkoviště 2000m2 s možností parkování osobních a nákladních vozů a ostatní techniky. Kapacita ubytoven je 51 lůžek (jedno, dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů). Pro firmy je možné skladování materiálu jak na volné ploše, ak i v uzamykatelných kójích uvnitř oploceného areálu. Pro ubytované je k dispozici zastřešené venkovní posezení s krbem a udírnou, nebo u přilehlého ohniště. Areál se nachází v klidném prostředí v těsné blízkosti lesa s možností houbaření, cyklostezek, rybaření atd...

Ubytovna Stavební Mlýn je součástí dvou hlavních budov. Stávající ubytovny rekonstruované v roce 2005 a Nové budovy zrekonstruované v roce 2008. Součástí nové ubytovny je kancelář 5x6 m2 s možností provádění veškerých administrativních činností včetně internetu. U obou budou je v přízemí samooblužná kuchyň.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Cheb (28 km).

Vybavení: bez bariér.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

5,5 km - HAMERSKÝ POTOK 3 - MP
0,4 km - KOSOVÝ POTOK 3 - MP
13,8 km - MŽE 7 A - MP
12,0 km - TEPLÁ 5 - MP
7,7 km - HAMERSKÝ POTOK 1 - P
4,8 km - KOSOVÝ POTOK 1 - P
4,8 km - KOSOVÝ POTOK 2 - P
8,6 km - KYNŽVARTSKÝ (Lipoltovský)... - P