Sport Areál Samopše - rybářská rekreace

Adresa:
Samopše 29
Rataje nad Sázavou
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/s...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

!!! POVODNĚ 2013 se nás netýkali.Jsme v provozu a těšíme se na návštěvníky !!!
Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a útulných prostor našeho Sport-areálu. Sportovní a rekreační areál na pravém břehu řeky Sázavy poblíž vesničky Samopše asi 60 km od Prahy směrem na Brno a cca 12 km od města Sázava. V blízko nachází je železniční zastávka. Cesta do areálu pomalou chůzí podél řeky trvá 20 min.
Naleznete zde ubytování turistického typu vhodné zejména pro vodáky s maximální kapacitou 200 lůžek, možné je také ubytování ve stanech na travnatých plochách areálu. V ubytovnách jsou 2, 3, 4 a 5ti lůžkové pokoje, rekonstruované sociální zařízení - společné sprchy, umývárny a WC, klubovna se stolem na stolní tenis a TV se satelitem s možností zapůjčení videa. Klubovnu lze upravit i jako učebnu pro pořádání seminářů, kursů nebo školení. K dispozici je flipchart, data a video projektor. cykloturisty, turisty, školy v přírodě a firemní akce.
Mnohaleté zkušenosti a ochotný personál nám umožňují uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Zda k nám zavítáte na jednu, či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma.
Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu. Samozřejmostí je čistota a každodenní úklid. Náš personál na recepci Vám rád zodpoví všechny Vaše případné dotazy.

Možnosti ubytování: stany, chatky

Sezóna: Od 1. dubna do 31. října.

Nejbližší město: Kolín (31 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Služby: půjčovna kol.

Stravování: snídaně.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, hřiště, rybaření.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,7 km - Sázava 4 (H) - MP
4,8 km - Sázava 5 (H) - MP
2,0 km - BLANICE VLAŠIMSKÁ 1 a 2 - MP
9,3 km - BRODSKÝ - MP
3,2 km - SÁZAVA 6 - MP
5,7 km - Chotýšanka 1 - P
2,3 km - Sázava 6 (Křešický potok) - P
6,9 km - Sázava 7 P** - P