Autokemp Kamencové jezero - rybářská rekreace

Adresa:
Tomáše ze Štítného
Chomutov

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

V létě je lákadlem pro všechny návštěvníky z Chomutova, celé České republiky a pro turisty z celého světa. Kamencové jezero je jediné na světě!!

Nabízíme zde možnost ubytování v 4-lůžkových chatkách se sociálním zařízením, 4-lůžkových chatkách bez sociálního zařízení a ve 2-lůžkových bez sociálního zařízení. Nadále zde máme místa pro stanování a obytné přívěsy. Turistickou ubytovnu, hotel U Jezera a Golf Club Restaurant.

Vzniklo zatopením dolů, v nichž se těžil kamenec a síra. Plocha jezera je 15,95 ha, šířka je 240 m a délka 676 m, největší hloubka je 3,4 m. Lidskému zdraví je tato voda velmi prospěšná.
Naleznete zde vše, co pro příjemné prožití prázdninových dnů potřebujete. Travnaté i písčité pláže upravená mola vám nabídnou příjemné pohodlí při slunění i koupání.

V recepci autokempu Kamencového jezera je možnost zakoupení turistických známek a pohledů.

Stravování je možno v Golf Club Restaurantu nebo v areálu Kamencového jezera. V Golf clubu se nachází restaurace a venkovní pizzerie

Sezóna: Od 1. května do 30. září.

Nejbližší město: Most (16 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,0 km - Bílina 6 - MP
3,0 km - Bílina 8 - MP
1,1 km - Chomutovka 2 - MP
2,6 km - Droužkovice 1-4 - MP
3,2 km - Droužkovice 5 - MP
10,8 km - Škvárovna - MP
3,1 km - Bílina 9 - P
1,1 km - Chomutovka 3 - P
6,6 km - Ovčí rybník - MP
3,4 km - Nudle-masokombinát - MP