Kachlička - rybářská rekreace

Adresa:
Boňkov 34
Herálec
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/k...

Kraj: Vysočina

Druh: kemp, ubytovna

INFO 2013 Kemp Kachlička nebyl zasažen povodněmi, rekreanty vítáme !!!

Autokemp leží na poloviční cestě mezi městy Havlíčkův Brod a Humpolec u obcí Boňkov a Skála, kraj Vysočina. Do kempu vedou tři příjezdové cesty a to přímo z obce Skála, nebo z obce Boňkov a třetí možností je sjezd z hlavní silnice půl kilometru za obcí Skála směrem na Humpolec.
Kemp leží v pěkném prostředí obklopen lesy malebného kraje Vysočina. V jeho okolí se nachází spousta hezkých chat a chaloupek rekreační oblasti Kachlička. Stanovací plocha leží v mírně klesajícím travnatém svahu s písčitým vstupem do vody.
Po příjezdu do kempu si rekreant na recepci zaplatí poplatek dle ceníku (žádný poplatek neplatí ti, kteří se jedou jen vykoupat a ještě toho dne kemp opustí). V případě zájmu má rekreant možnost pronajmout si obytnou buňku či ubytovnu, viz foto níže.
Přímo v areálu se nachází kiosek s možností zakoupení točeného piva, pečiva, rychlých jídel - smažený sýr s hranolkami, cheesburger, hamburger, langoš, párek .... A samozřejmě alkoholických i nealkoholických nápojů. Na hrázi rybníka je další kiosek s podobným sortimentem. V případě potřeby je možné navštívit smíšené zboží v Boňkově či zajet do 6km vzdáleného města Humpolce.

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 6. června do 8. srpna.

Nejbližší město: Pelhřimov (20 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, tenisové kurty, ohniště, hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

11,4 km - Sázava 12 (H) - MP
7,4 km - PSTRUŽNÝ POTOK 2 - MP
8,7 km - Pstružný potok 1 - MP
10,1 km - Sázava 13 - MP
10,0 km - Sázava 14 - MP
7,6 km - ŽELIVKA 7 (JANKOVSKÝ POTOK) - P
1,6 km - Perlový potok 1 - P
8,6 km - Pstružný potok 1 P - P
3,4 km - Úsobský potok 1 - P
7,9 km - Žabinec 1 - P