Penzion Eva Tapušíková - rybářská rekreace

Adresa:
Vápenný Podol 123
Heřmanův Městec
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Pardubický

Druh: kemp, ubytovna

PENZION EVA se nachází v malebném prostředí Železných hor, poblíž přehrady Seč, nedaleko Chrudimi, Heřmanova Městce a Třemošnice.
Ubytování je od 98 Kč (za malé děti dle slev, s ceny za dospělou osobu). Max za dospělou osobu je 195 Kč/osoba/noc. Polopenze 345 Kč/osoba/noc, snídaně 260 Kč/osoba/noc, večeře 280 Kč/osoba/noc. Slevy na dítě: do 10 let 50 %, do 15 let 20 % sleva.

K dispozici máme 6 pokojů, kde je základní vybavení. Na každém patře je sociální zařízení, koupelna a kuchyňka, vše zpřístupněno z chodby. Možnost zahrady ke grilování, pečení v krbu s udírnou. Na zahradě též posezení s pískovištěm a houpačkou. K pensionu patří pergola a sauna. Nekuřácký objekt.

Ubytování je zajištěno v jedno-, dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích (max. 5 lůžkový) o celkové kapacitě 20 lůžek. K dispozici máme 6 pokojů, kde je základní vybavení. Na každém patře je sociální zařízení, koupelna a kuchyňka, vše zpřístupněno z chodby. Možnost zahrady ke grilování, pečení v krbu s udírnou. Na zahradě též posezení s pískovištěm a houpačkou. K penzionu patří parkoviště a pergola, sauna, společenská místnost.

Celodenní stravování je možné zajistit v restauračním zařízení v těsné blízkosti penzionu. Vlastní vaření je možné v kuchyňce na každém patře.

A po náročně stráveném dni můžete posedět na terase u zahradního grilu nebo udírny a při západu slunce spřádat plány na další den.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Kolín (36 km).

Vybavení: bez bariér.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,7 km - Doubrava 3 - MP
4,5 km - Chrudimka 2 - MP
6,9 km - Chrudimka 3 - MP
6,6 km - Chrudimka 4 - MP
6,0 km - Chrudimka 5 – ÚDOLNÍ NÁDRŽ SEČ - MP
4,5 km - Pekelský potok 1 - MP
9,1 km - Doubrava 4 P - P
5,9 km - Chrudimka 4 P - P
3,9 km - Labe 27 P - P