Dvůr u kapličky Nové Dvory - rybářská rekreace

Adresa:
Nové Dvory 16
Nové Dvory
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Vysočina

Druh: kemp, ubytovna

Deset kilometrů od Žďáru nad Sázavou se nachází obec Nové Dvory, v jejímž centru stojí unikátně opravená zemědělská usedlost z roku 1868, která díky uzavřenému dvoru je oázou klidu a pohody, přestože je u silnice.
K pronajmutí je kompletně vybavené studio či apartmán. K dispozici je maximálně 8 lůžek. Každá jednotka má kuchyňský kout s vařičem, lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí. Sociální zařízení je se sprchou či vanou. Interiéry jsou vybaveny novým nábytkem.
K dispozici ubytovaným je rozsáhlý, zatrávněný dvůr s miniparkovištěm, venkovním posezením s grilem či ohništěm. Malí návštěvníci ocení dětský koutek s trampolínou. V zimě přijde vhod sauna či miniposilovna.
Stravování je možné v 500 m vzdálené restauraci.
V blízkém okolí je možnost koupání (řeka, koupaliště, bazén či aquapark), pronajmutí tenisových kurtů, či booling. Řada běžkařských, cyklistických či turistických tras nabízí aktivní odpočinek. Vydatná svačina v některé venkovské rodinné hospůdce je vítaným doplňkem k dokonalému prožitku. Asi 500 mje nově vybudovaná cyklostezka romantickým údolím řeky Sázavy, která je vhodná i pro in-line-bruslení (10 km). V zimě se stezka udržuje jako běžecká trať.Dáváte-li přednost sjezdovkám,do 20 km se nachází sjezdovky v Novém Městě na Moravě či Vysoké.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Jihlava (24 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,1 km - Cikhájský potok 1 - MP
11,2 km - Oslava 8 - MP
6,6 km - Sázava 17 - MP
9,2 km - Sázava 18 - MP
9,0 km - Sázava 19 - MP
10,3 km - Staviště 1 - P
9,4 km - Sázava 13 - MP
4,5 km - Sázava 15 - MP
9,4 km - Šlapanka 1 - MP
2,4 km - Sázava 15 P - P

Soukromé revíry v okolí

18,8 km - Pilský rybník
13,9 km - Ostrov nad Oslavou
10,6 km - Hrázky
16,6 km - Rybník Hubertka