Penzion a hotel Prajzko - rybářská rekreace

Adresa:
Husova 223
Hronov
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Prajzko poskytuje svým klientům kvalitní ubytování a stravování už od roku 1994. Klidné a přátelské městečko Hronov, kde se penzion nachází, leží v podhůří Orlických hor a Krkonoš, v regionu proslulém krásnou a pestrou krajinou, jež magicky upoutala mnoho literátů. Prostředí přímo stvořené k rekreaci, relaxaci a odpočinku.
Prajzko se nachází v klidné části města Hronova, cca 700m od centra. Nabízí Vám příjemné a klidné ubytování ve dvou až třílůžkových pokojích s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitem a připojení na internet. Parkování u penzionu je zdarma. Svojí polohou je ideálním místem jak pro pěší, tak i cyklistické výlety. Nedaleko se nachází Chráněná krajinná oblast Broumovsko, Adršpašské skály, Babiččino údolí, ZOO Dvůr Králové a známá vodní přehrada Rozkoš. V místě je bowling, divadlo a rodný dům A. Jiráska se stálou expozicí a pravidelnými prohlídkami. Městečko Hronov Vám nabízí vše, co potřebujete pro klidné i aktivní strávení Vašeho času u nás.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hradec Králové (38 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

6,3 km - Úpa 3 - MP
10,3 km - Úpa 4 - MP
6,4 km - Jívka 1 - P
4,9 km - Metuje 4 - P
1,0 km - Metuje 5 - P
3,6 km - Metuje 6 - P
6,9 km - Metuje 7 - P
10,9 km - Olešenka 1 - P
6,4 km - Olšavka 1 - P
3,5 km - Židovka 1 - P