Pension Coloseum - rybářská rekreace

Adresa:
Květnové náměstí 5
Průhonice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Pension Coloseum se nachází uprostřed malebného městečka Průhonice v blízkosti krásného Průhonického zámeckého parku a Dendrologické zahrady. Svojí polohou i vybavením tvoří skvělou volbu pro návštěvníky přijíždějícími za obchodem i turistikou. Pension nabízí ubytování v 15 příjemně vybavených nekuřáckých pokojích a celkem disponuje 36 lůžky. Každý pokoj je vybaven TV, fénem, vlastním sociálním zařízením a vysokorychlostním připojením k internetu přes Wi-Fi.

Součástí pensionu je restaurace U Bezoušků, která je známá především svou výbornou českou kuchyní a vlastním pivovarem, kde se již několik let vyrábí vlastní nepasterizované pivo. Druhou možností pro ty, kteří preferují spíše mezinárodní kuchyni se stává Pizzeria Coloseum proslulá svými vynikajícími italskými pokrmy a rozšířenou nabídkou vín. Pro vaše firemní akce, rodinné oslavy či svatební hostiny jsme připraveni vám poskytnout ty nejvhodnější prostory a maximální profesionální přístup. Těšíme se na vaši návštěvu!

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Praha (15 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,4 km - Botič 1 - MP
3,4 km - Botič 2 – ÚN Hostivař - MP
7,2 km - Rokytka 1 - MP
8,2 km - Vltava 6 (H) - MP
5,7 km - ŘÍČANSKÝ POTOK 1 - MP
6,8 km - ŘÍČANSKÝ POTOK 2 - MP
2,9 km - Pitkovický potok 1 - P
10,1 km - Výmola 2 - P
6,0 km - Záhořanský potok 1 - P
6,8 km - Rybník V Rohožníku - MP