Vila ANOBIS - rybářská rekreace

Adresa:
Nové Hamry 1
Karlovy Vary
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Karlovarský

Druh: kemp, ubytovna

Vila nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích vybavených sociálním zařízením (WC, sprchový kout), telefonem a připojením na internet. Součástí vily je je společenská místnost s krbem a bar s nabídkou alkoholických a nealkoholických nápojů, studeného i teplého občerstvení. Parkování je možné přímo u vily na soukromém parkovišti.

Ubytování od 300 Kč za noc a osobu

V tomto penzionu si užijete pohodovou dovolenou. Postarají se jak o Vaš pohodlí tak i stravování a doporučí Vám některou ze širokých možností relaxace a sportu. Zdejší lžařský areál nabízí několik upravovaných sjezdovek, na kterých se nebudete muset vyhábat davům sportovních nadšenců. Svěží vzduch a působivé ticho okolních lesů si mžete vychtnávat na běžkách, v létě pak na horských kolech nebo pěšky. Na slavnou Krušnohorskou magistrálu se dostaneta za pár minut. Značené běžecké trasy a cyklostezky křižují celé Krušné hory na české i německé straně.

Prostory penzionu je možné využít pro skolící akce a společenské akce všech možných druhů. Venkovní krb s posezením a možností vlastního grilování je ideální pro pořádání oslav v soukromí.

Kouzelné místo při soutoku Bílého potoka a řeky Rolavy přitahovalo nové osadníky nejen svou romantickou atmosférou, ale především vynikajícími podmínkami pro rýžování cínu. Později se přidala také úspěšná těžba železné rudy, která vedla k založení městečka Nové Hamry. Jméno dostalo podle nového hamru postaveného pod Dvorským vrchem. Roky tvrdé hornické dřiny naučily místní usedlíky neobyčejné přizpůsobivosti a vytrvalosti, díky které si po ukončení těžby v 19. století rychle našli jiný způsob obživy. Věnovali se hlavně krajkářství, výrobě perleťových knoflíků a pocínovaných lžic.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Cheb (39 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

5,3 km - Penzion TINA
1,1 km - penzion SPORTKA
4,6 km - Penzion Matej
5,0 km - Penzion Lambo

Rybářské revíry v okolí

12,2 km - DALOVICKÝ POTOK 2 - MP
10,7 km - CHODOVSKÝ POTOK 1 - MP
11,0 km - CHODOVSKÝ POTOK 2 - MP
3,2 km - NEJDECKÉ NÁDRŽE 1 - MP
7,9 km - BYSTŘICE 1 - P
8,6 km - CHODOVSKÝ POTOK 3 - P
10,3 km - ROLAVA 1 A - P
3,6 km - ROLAVA 1 B - P
3,9 km - ROLAVA 2 - P
6,5 km - SVATAVA 1 - P