Lovecká chata - rybářská rekreace

Adresa:
Buková
Buková
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Objekt se nachází mezi potokem a lesem na okraji centrální části osady Buková. Buková je místní částí obce Bernartice, asi 5km jižně od městečka Javorník, okres Jeseník. Chata je dosažitelná vlastním autem nebo autobusem na trase Žulová - Bernartice. K chatě vede vlastní příjezdová cesta.

Velký obývací pokoj s krbem, TV, satelit, radio. Dobře vybavená kuchyně, lednice, mikovlnka, el. sporák, jídelní kout. WC, koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou. Patro se 2 pěknými ložnicemi, v přízemí další 2 ložnice, včetně dětské postýlky. Stylový dřevěný nábytek. Kapacita 12 lůžek, po dohodě i více. Vytápění ústředním topením na tuhá paliva a krbem. Zahrada se stromy a venkovní sprchou, pěkné zastřešené a diskrétní venkovní posezení s grilem a udírnou.

Přímo na chatě po dohodě možnost zapůjčení výkonné terénní čtyřkolky. Okolní Příroda skýtá nepřeberné množství sportovních a turistickým možností. V četných lomech a jezerech možnost rybolovu, v nedalekém Javorníku krytý plavecký bazén a plně vybavená sportovní hala. Detailní informace o skutečně mnoha přírodních a kulturních památkách oblasti, včetně tipů na nejzajímavější výlety po okolí, získáte přímo na chatě. Stravování možné např. ve 2km vzdálených Bernarticích.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Jeseník (21 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,8 km - Žulovské Kamenolomy 1 A - MP
19,6 km - Bělá Jesenická 1 - P
19,6 km - Bělá Jesenická 2 - P
7,0 km - Červený potok 1 - P
3,1 km - Javornický potok - P
2,4 km - Račí potok - P
6,8 km - Skorošický potok 1 - P
18,9 km - Staříč 1 - P
8,0 km - Vidnávka 1 - P
9,3 km - Stříbrný potok 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry