Penzion ROGALLO - rybářská rekreace

Adresa:
Hořičky 120
Hořičky
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Srdečně Vás zveme k návštěvě krásného, rozmanitého a významného kraje Boženy Němcové, Aloise Jiráska, bratří Čapků a Josefa Škvoreckého, do bývalého statku na okraji obce, po celkové rekonstrukci. Penzion je luxusně zařízený s větším pozemkem na klidném místě letoviska Hořičky. Poutní a výletní místo na vrchu s kostelem sv. Ducha a úchvatnými pohledy do okolí, které je jako stvořené na relaxaci, houbaření, rybaření, sport a turistiku.

Areál je vybaven samostatnými luxusně zařízenými apartmány 4+kk a studii 1+kk. Nekuřácké interiéry, klubovna, bar, tenisový kurt, sauna, fitnes, kola, vinotéka, internet, zahrada, bazén, terasy, pergoly, les 100 m.

V každém apartmánu barevný televizní přijímač, satelit, UPC, dvě ložnice 2/3, obývací pokoj, stylová jídelna s krbem, vybavená kuchyňka (el. konvice, mikrovlná trouba, varný panel, lednice aj.), jídelní kout, WC s koupelnou.

Zahrada nabízí zastřešené zahradní pergoly s ohništi a terasu s Jiráskovou vyhlídkou na Orlické hory a Gory Stołowe přes Ratibořice a Babiččino údolí. Parkování v areálu.

V blízkosti jsou cyklotrasy, restaurace a samoobsluha 200 m, doktor, pošta, lékárna, kino, cukrárna, čerpací stanice, autoopravna, opravna kol, kostel autobus a jiné drobné služby.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hradec Králové (28 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

5,9 km - Penzion a kemp Wolf
6,0 km - Ubytování U Obory
6,0 km - Ubytování Na Statku
0,9 km - Čapkův statek
5,7 km - Ubytovani na návsi
0,7 km - Vila Barbora
1,7 km - Penzion Klídek

Rybářské revíry v okolí

10,2 km - Labe 33 - MP
9,9 km - Labe 34 - MP
6,9 km - Labe 35 - MP
8,9 km - údolní nádrž Rozkoš - MP
7,5 km - Úpa 1 - MP
3,6 km - Úpa 2 - MP
3,6 km - Úpa 3 - MP
5,7 km - Úpa 4 - MP
3,0 km - Běluňka 1 - P
8,5 km - Metuje 4 - P