Chata Lipovec - rybářská rekreace

Adresa:
Lipovec 321
Lipovec
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/j...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Pronájem Chaty Lipovec Vám skýtá možnost celoroční rekreace a ubytování v krásném prostředí CHKO Moravský kras. Při vyslovení pojmu Moravský kras se většině z nás vybaví především Punkevní, Kateřinská, Sloupsko-šošůvská jeskyně a jeskyně Balcarka. Ve skutečnosti se však jedná o rozsáhlý komplex plný jedinečných přírodních úkazů, jakým je např. propast Machocha, historických památek (Skalní mlýn, větrný mlýn v Rudici, Františčina huť u Josefova, atd.), cenné fauny a flory rozkládající se na ploše 92 km2.
Dovolená na chatě v bezprostřední blízkosti lesa v obci Lipovec vám nabídne nejen krásné a klidné prostředí, ale současně i strategickou polohu pro širokou škálu turistických cílů, center, koupališť a dalších zajímavostí v okolí. Okolní lesy jsou v letním období ideální nejen pro milovníky houbaření, ale i příjemnou relaxací při procházkách či cykloturistice. Ubytování v zimním období zase skýtá možnosti pro milovníky běžkařských tratí a procházek malebnou zimní krajinou Drahanské vrchoviny.

Možnosti ubytování: chatky

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Brno-město (26 km).

Vybavení: WC.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,7 km - Klimšák 1 - MP
11,6 km - Klimšák 1M - MP
4,4 km - Podomský potok 1 - MP
8,4 km - Rakovec 2 - MP
4,7 km - Žďárná 1 - MP
11,6 km - Haná 4 - P
11,5 km - Svitava 2 - P
11,6 km - Svitava 3 - P
1,7 km - Bílá voda - P
11,7 km - Býkovka 1 - P

Soukromé revíry v okolí

15,3 km - Pístovický
16,0 km - Oborský rybník Černá Hora
17,2 km - Podhradský rybník
2,7 km - Ostrov u Macochy