Chata U tří smrčků - rybářská rekreace

Adresa:
Chmelnice
Oslnovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Chata se nachází v malebném a klidném prostředí chatové osady Chmelnice, která je jednou z rekreačních oblastí přehradní nádrže Vranov nad Dyjí. Přehradní nádrž patří právem mezi nejvyhledávanější v České republice a to zejména díky své
úchvatné přírodě (Národní park Podyjí), ideálním podmínkám pro koupání a vodní sporty a množstvím značených turistických a cykloturistických tras.
Chata je rozdělena na dvě stejně zařízené části. Každá chata je dvoupodlažní. V přízemí je soc. zařízení (WC + sprchový kout) a jídelna s plně zařízeným kuchyňským koutem pro samostatné vaření (lednice s mrazákem, el. sporák, nádobí, mikrovlnná trouba, varná konvice). Dále je zde rozkládací pohovka a krbová kamna, které Vám v případě chladných večerů zpříjemní Vaši dovolenou. V patře naleznete dva oddělené pokoje. Každý z nich má samostatný vstup na společný balkón. V prvním pokoji jsou 3 lůžka, ve druhém 5 lůžek, z toho 3 na galerii. K dalšímu vybavení chaty patří TV, rádio, lůžkoviny + povlečení. Celková kapacita jedné části chaty je 8+1 lůžko, celkem obě části 16+2 lůžka. Součástí chaty je zahradní gril, houpačka, otevřené ohniště, ruské kuželky, stolní tenis, dětské pískoviště, venkovní posezení, parkoviště, sklep pro uschování jízdních kol.
V blízkosti naleznete volejbalové a nohejbalové hřiště. Od pláže je vzdáleno cca 100 m. V nedalekém penzionu Dyje si můžete zapůjčit lodičky. Můžete si zde také objednat polopenzi, nebo si zajít do restaurace, popřípadě využít stánek s rychlým občerstvením. Pro milovníky přírody je zde připraveno mnoho turistických a cykloturistických tras do okolí Vranovské přehrady s náročnými, ale upravenými terény a také národní park Podyjí.
Také zájemci o historii si přijdou na své. Památek jako hradů, zámků a muzeí je tady opravdu mnoho. Na jednu z nejbližších zřícenin hradu Cornštejn (gotický hrad z počátku 14. stol.) je překrásný výhled z horních pokojů chaty. Dále zde naleznete hrad Bítov, zámek Vranov nad Dyjí, vodní mlýn Slup (unikátní tech. památka), muzeum historických vozidel v Lesné atd.

Sezóna: Od 1. dubna do 30. září.

Nejbližší město: Znojmo (26 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

0,7 km - Bítov - Horka
0,1 km - Penzion Pod hradem Cornštejn
0,8 km - Chata Lucka
1,1 km - Chata u studny

Rybářské revíry v okolí

3,7 km - Dyje 15 - nádrž Vranov - MP
16,1 km - Grešlovomýtský potok 1 - MP
9,9 km - Jaroměřice 1A - MP
16,5 km - Jevišovka 3 - MP
17,1 km - Rokytná 5 - MP
5,7 km - Želetavka 1A - MP
13,1 km - Želetavka 2A - MP
17,3 km - DYJE 16 - MP
8,3 km - Dyje 14 - P

Rybářské prodejny v okolí

15,1 km - K-Market
15,4 km - Fisherman.cz
14,8 km - Ladislav Švanda

Soukromé revíry v okolí

10,4 km - Dešná
19,0 km - Lukov u Moravských Budějovic
7,9 km - Rybník Asuán
12,5 km - Rybářství Telč - rybník...
16,9 km - Sportovní rybolov Hostim -...