Termoprádlo Graff - Duo Skin

Zařazení: Oblečení, Graff
Určeno pro: kaprařina, plavaná, feeder, muškaření, přívlač, sumcařina, mořský rybolov, všeobecná rybařina

Společnost Graff je na našem trhu známá a svou výrobou specializovaného oblečení pro myslivce, rybáře, bezpečnostní služby, lesní dělníky, fotografy a pro další volnočasové aktivity se zabývá už více než 19 let.


V nabídce firmy najdeme oděvy pro každou roční dobu a počasí. Zvláštní důraz je kladen na funkčnost při zachování moderních trendů a pohodlí. Při šití se využívají nejmodernější materiály, jako je BRATEX, FLEX POLARON-X, WATER STOP, TEFLON, MERYL-SKINLIFE a další materiály, které pracují v termo-systému oděvů tak, aby byly funkční i v nejtěžších podmínkách.


Velmi oblíbeným produktem je termoaktivní prádlo GRAF-BIOAKTIV. Prádlo bylo vyvinuto s přihlédnutím na doporučení zkušených obchodníků, lovců, rybářů, sportovců i lidí spojených s průmyslem, kteří tráví většinu času venku v extrémních podmínkách, a je důležité, aby byli dokonale chráněni před povětrnostními vlivy.


Tajemství spodního prádla GRAF BIOAKTIV spočívá ve dvouvrstvé struktuře materiálu a je trvale antimikrobakteriální. Tyto jedinečné vlastnosti dávají vláknům ionty stříbra. Vnitřní strana je vyrobena z mikrovláken MERYL-SKINLIFE, která je velmi příjemná na dotek a navozuje teplý pocit. Vnější vrstva je z polyamidu, jejiž speciální struktura odvádí vlhkost ze strany nitřní ven a zamezuje opětovnému proniknutí vlhkosti dovnitř, čímž vás udrží ve stálém suchu. Tento materiál tedy krásně hřeje, i při zátěži vás udrží v suchu a uchrání vás tak před prochladnutím. Látka je elastická, dokonale se přizpůsobí tělu a proto se cítíte stále velmi pohodlně. Poměr vláken Meryl a Meryl Skin Life je v poměru 1:1.


V nabídce tohoto prádla najdeme krátké a dlouhé spodky, tričko s krátkým rukávem, a dva modely s rukávem dlouhým. Barva je buď tmavě zelená, nebo černá a je zde pánská i dámská varianta. To vše je ve velikostech S, M, L, XL, XXl i XXXL, takže si tu najde každý to své.


Já tohle prádlo používám už druhou sezónu a jsem s ním naprosto spokojený. Je příjemné, hezky vypadá a hlavně je skutečně funkční. Jeho elastičnost zajistí pohodlí a v podstatě ani nevíte, že ho máte na sobě. Nedře, neškrtí, a protože nekupujete komplet, ale tričko a spodky zvlášť, vyberete si přesně to, co vám sedí.


U kalhot oceníte širokou gumu v pase, pohodlný klínový sed vepředu s rozparkem a širší manžetu na nohavicích. Tričko s dlouhým rukávem má rovněž manžetu a výborné je, že je vzadu delší, takže máte dokonale chráněná bedra. Celé zpracování je skutečně perfektní a švy jsou bez jediné vady.


Mám doma různé prádlo od známých i méně známých výrobců. Některé je bezproblémové při běžném „zatížení“, ale při vyšší zátěži už není stoprocentní. Tohle prádlo zůstává funkční i při extrému. Můžete si být jistí, že i když budete mít svrchní vrstvu oděvu propocenou, vaše kůže bude v suchu. Je neocenitelné všude tam, kde vyvíjíte větší fyzickou námahu, potíte se a pak zůstáváte stát. Pokud nejste v tu chvíli dobře chráněni, prochladnete. Mnoho lidí trpí bolestmi zad při jejich prochladnutí. Dobré termoprádlo je tím nejlepším řešením. Není nic horšího než šlapat v chladu kus okolo vody a pak si zpocený sednout a zchladnout. Stejné je to, když šlapete lesem k posedu. Tohle prádlo používám i na běžky, nebo při zimním kácení stromů v lese. Mohu ho tedy z vlastní zkušenosti každému doporučit.

Firma Graff vyrábí toto prádlo už více než deset let a stále ho zdokonaluje. Poslední modely patří ke skutečné špičce na trhu.
Video - Termoprádlo Graff - Duo Skin

 
Klady a zápory
super kvalita
pohodlný střih
extra spodky a extra trička
pánský i dámský střih
vyšší cena
Odkazy
O značce

Výrobce: Graff, Polsko

Dodavatel: KAMOFISH, Plumlovská 3614, Prostějov, 796 04

O autorovi recenze: Milan Tychler, rybaří od roku 1971, dlouholetý tester rybářského náčiní a jeden z prvních propagátorů feederového rybolovu u nás. Pravidelný dopisovatel českých a slovenských rybářských periodik. Autor sedmi rybářských publikací. Úspěchy v LRU Feeder: mistr ČR družstva 2012, vícemistr ČR družstva 2005 a 2008, vícemistr ČR jednotlivci 2005, 2. místo ČS pohár 2007, mistr 1. ligy družstva 2011, vícemistr 1. ligy družstva 2009, držitel rekordu ČR za 3 hod. - 40.580 g z roku 2007. Zabývá se velmi intenzivně i ostatními rybářskými disciplínami a jak sám tvrdí: feederem si rybařinu pouze zpestřuje.

 
Autor: Milan Tychler, 3.3.2016

Hodnocení uživatelů

Žádné zápisy.