žgance

Nástrahy > Těsta

  • Úspěšné období: leto
  • Druhy ryb: Kapr,kapr,kapr,kapr
  • Typy revírů: mensi stojak
  • Finanční náročnost: urcite vas nezrujnuje

Hlavni ingredience je kukuricna mouka,vznikla hmota se dobre umistuje na hacek, vhodne pro plavanou,pripadne feeder na stojacich

Ingredience

kukuricna mouka(polohruba az hruba), voda, jedna vetsi brambora(1 vetsi brambora asi na 200g mouky), mliko, vegetu, nekdo prida jeste med nebo skorici

Postup přípravy

Nejprve si uvarime oloupanou bramboru ve vode do ktere pridame vegetu(nesetrit).Brambora nesmi byt tvrda ani by nemela byt rozvarena, proste tak akorat.Pote ji vidlickou trochu pomackame-tak aby z toho nebyla kasa,ale aby zustal sem tam nejakej kousek brambory vcelku.Nechame vychladnout. Nez nam brambora schladne dame do hrnce varit vodu, az zavari tak za staleho mychani prisypavame kukuricnou mouku(kdyz dojde kuk.mouka,muzeme pouzit krupici), vzniklou hmotu udelame radsi tuzsi nez ridci.Ihned pote pridame do teto vznikle hmoty nasi pripravenou bramboru.Promychame nejdriv za pomoci varecky nebo vidlicky,az smes schladne,prohneteme rukama.Kdyz se nam zda hmota dosti tuha,pridame mliko(s nim bude hmota vlacnejsi).Nezapomenme ze po schladnuti to vsechno jeste "stuhne". Komu pripada ze to vsechno malo voni,tak prida jeste med nebo skorici. Schladlou hmotu dame do igelitoveho sacku a nezapomeneme si jej pribalit na ryby.Tot vse! Preji mnoho uspechu s touto nastrahou :-)

 

sosed - Profil, 11.7.2005
Průměrná známka: 3,60

Diskuse k nástraze/návnadě

Žádné zápisy.