Těsto z jahodovým aroma

Nástrahy > Těsta

  • Úspěšné období: Celý rok (nejůčinější v Květnu)
  • Druhy ryb: Kaprovití
  • Typy revírů: Stojaté i tekoucí vody
  • Finanční náročnost: max. 50,-

Těsto s Jahodovým aroma na které ryby berou

Ingredience

Hladká mouka
Strouhanka
Voda
Jahodová marmeláda nebo Jahodové aroma (tekuté)

Postup přípravy

Vezmeme mouku a strouhanku smícháme dohromady. Přidáme vodu a aroma nebo marmeládu a uděláme tuhé těsto aby sme zněj mohly udělat kuličku na háček.to je vše

Fotografie:

 

vercajk - Profil, 20.4.2013
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k nástraze/návnadě

Anýzový dědek - Profil | So 20.4.2013 20:55:51

ansa >> musíš přiměřeně- tak na 2 ha...)))

ansa - Profil | So 20.4.2013 20:51:50

vercajk >> zabudol si napísať hmotnosti jednotlivých surovín na výrobu cesta.
Riešite tu cenu niečoho o čom nikto nevie koľko toho vyrobíš za udanú sumu.

siri - Profil | So 20.4.2013 20:43:33

Jo, smrdutou olihen nebo mrtvyho postaka dneska rybam nikdo nesezere... :)

Anýzový dědek - Profil | So 20.4.2013 20:36:50

Chosé 2 >> musíš mít dobrý zdroj.)))

Chosé 2 - Profil | So 20.4.2013 20:35:07

Anýzový dědek >> Ty začínají být setsakramentsky drahý :-(

Chosé 2 - Profil | So 20.4.2013 20:33:40

mipa >> Hodně také trpím při chytání tloušťů na třešeň :-)

jojino - Profil | So 20.4.2013 20:30:19

Na cesto sa chyta uz dlhe roky a stale je aktualne, pouzivam tiez a davam do toho jahodovy dzem, pripadne male boilis obalim cestom,, a ze pre niekoho je to drame ?! nuz niekto by chcel nachytat ryby aj zadarmo. :)

Anýzový dědek - Profil | So 20.4.2013 20:20:37

vercajk >> jen kdyby jeden nebyl línej...)))
Ale těsto ať už jakékoliv , bylo a bude vždy dobrou nástrahou a návnadou.....))

vercajk - Profil | So 20.4.2013 20:10:18

vím cena je i za aroma ale změnil jsem to na míň jako za marmeládu. Ale kritiku příjmu a ten kdo si toto těsto udělá doufám že jse mu to vyplatí

Čík - Profil | So 20.4.2013 19:38:12

mipa >> Zřejmě se vercajk upsal o jednu nulu navíc.Jinak na těstu jsem pochpitelně začínal taky.Dělal jsem ho ale za tepla z dětský krupičky,vody a pak nějakou voňavku-anýz,skořici,vanilkový cukr.Ten olej jsem nepoužíval,protože to co jsem neschytal se nestačilo skazit.Vždycky jsem to dojel místo ryb já.

mipa - Profil | So 20.4.2013 19:20:25

Chosé 2 >> jak píšeš o tom uždibování, tak to jsme tímto způsobem spořádali hromady těsta všech tehdy možných příchutí a na ryby taky třeba ani nevyšlo - těm musela mnohdy stačit i kurka chleba či chlebové těsto ze střídy .. :-D)))

Anýzový dědek - Profil | So 20.4.2013 19:15:28

Chosé 2 >> Fantazii se meze nekladou- můžeš skusit obalit třeba v nasekaných vlašákách..)))

mipa - Profil | So 20.4.2013 19:14:19

Čík >> cena je podle mě stejně již v ři*ti ... co je na tom tak drahého ... strouhanka, hladká mouka ... jahodová marmoška či potr.esence ?
a zdá se mi to tak nějak šité horkou jehlou, za studena, minimum surovin a přesto drahé ... no nevím :-) ....... a mimochodem, ten olej na "rukách" jsme taky používali a šlapalo to vynikajícně :-D)))

Chosé 2 - Profil | So 20.4.2013 19:08:37

Anýzový dědek >> bych jim to potom i pocukroval krupicí ať se maj dobře :-)
P.S. můžeš uždibovat :-)

Anýzový dědek - Profil | So 20.4.2013 19:02:16

Čík >> oleje si dám pár kapek na ruce ne do těsta.takže cena je stejná..))

Čík - Profil | So 20.4.2013 19:00:33

Anýzový dědek >> Dáš tam olej a cena je řiti(:-

Anýzový dědek - Profil | So 20.4.2013 18:49:41

mipa >> asi je drahé to jahodové aroma (nevím). Ale trošku bych to vylepšil tím, že bych si ruce pomazal trochu jedlým olejem a to těsto ještě prohňácal- nevyschne tak rychle.

mipa - Profil | So 20.4.2013 18:31:52

finanční náročnost min. 100,- Kč ??? ... kolik toho děláš a za studena ? ... jinak těsta jsou velmi dobrá "retro" nástraha (ale i návnada), v současnosti dosti opomíjená a přitom prověřená desetiletími :-)))