Storuhankové čokoládové těsto

Nástrahy > Těsta

  • Úspěšné období: jaro a léto
  • Druhy ryb: Kapr, Cejn, občas i Perlín
  • Typy revírů: stojatá voda
  • Finanční náročnost: 30 Kč na půl kila max.

Těsto složené z čokoládového pudingu, strouhanky a vanilkového cukru. Velmi levné, avšak účinné

Ingredience

2 sáčky čokoládového pudingu, 500g strouhanky, 20g vanilkového cukru a vodu.

Postup přípravy

Do nádoby v které mícháme těsto nasypeme všechny ingredience, pečlivě promícháme a potom postupně přidáváme vodu a mícháme dokud těsto nedosáhne ideální konzistence.

 

Davercz - Profil, 25.10.2011
Průměrná známka: 2,33

Diskuse k nástraze/návnadě

Žádné zápisy.