DOBRÝ TĚSTO

Nástrahy > Těsta

  • Úspěšné období: jaro,léto,začátek podzimu
  • Druhy ryb: kapr,lín,občas amur.
  • Typy revírů: stojaté vody
  • Finanční náročnost: zkoro vše máte doma a když ne tak do 50kč

dobrý těsto

Ingredience

1lžíce krupičky, 1 vanilkoví cukr, půl kyla mouky hlad. posilovač či barvivo,mléko půl hrnečku, vajíčko,strouhanku z rohlíků tak trochu na zahuštění,jedna malá lžička rostlinýho oleje,

Postup přípravy

vysypat do mísy mouku pak vejce krupičku mléko van.. cukr strouhanku olej malinko zamíchat a přidat posilovač či barvivoa míchat pokud to bude řídký tak přidat strouhanku a když hustý tak mléko. :-)

 

boboták - Profil, 25.3.2011
Průměrná známka: 3,42

Diskuse k nástraze/návnadě

Anýzový dědek - Profil | Pá 25.3.2011 12:55:40

Gandy >> Asi jo, protože tohle mi není jasné :"1 vanilkoví cukr, půl kyla mouky hlad".

Gandy - Profil | Pá 25.3.2011 12:53:02

Anýzový dědek >> Třeba to je nějaká míra co neznáš, kýla :-D

Anýzový dědek - Profil | Pá 25.3.2011 12:38:10

Ach ten češtin , to je věc přetěžká- prosím překontroluj si svůj recept a oprav ty pravopisné chyby.

e500 - Profil | Pá 25.3.2011 12:20:50

Šlapeto >> Jo jinak chlape, v Cormoranu dole na novém městě ve Vyšehradský mají výprodej, rušej ten krám a maj 25 procent na všechno. Já včera neodolal a už je doma novej přívlačák šimo speedmaster AX 10-30gr. Padl mi do pazoury a tak jsem zas utrácel.

martin007 - Profil | Pá 25.3.2011 12:18:45

Šlapeto ->> A já bych to snad ani nejed.

Šlapeto - Profil | Pá 25.3.2011 12:14:39

e500 >> samozřejmě, takovou patlaninu bez pořádné přísady bych nedělal :))

e500 - Profil | Pá 25.3.2011 12:06:49

Šlapeto >> No jo, ale tohle se neuč, syrový těsto je k ničemu a ještě z hladký mouky.

Šlapeto - Profil | Pá 25.3.2011 10:44:24

Ale snaha byla :)

mekoun - Profil | Pá 25.3.2011 10:39:13

e500 >> Pravdu díš, je to jak špatný sladký nudle.

e500 - Profil | Pá 25.3.2011 10:28:20

Podle mě hovadina, vznikne z toho syrová odporná šlichta. Zkus na sporáku zahřát vodu nebo mléko, trochu másla, kukuřičnou mouku kvuli barvě, krupičku a trochu strouhanky. Asi 5-10 minutek na jemném plameni udělat odpalované těsto. Uvidíš ten rozdíl oproti syrovému.