Sladké kolínka z perníkem

Nástrahy > Rostlinné > Těstoviny

  • Úspěšné období: Jaro, podzim
  • Druhy ryb: Plotice, cejn, karas, kapr, občas amur
  • Typy revírů: Spíše stojatý nebo mírně tekoucí vody.
  • Finanční náročnost: do 45kč

Chytal jsem na to nespočetkrát a nikdy jsem nebyl zklamaný. Nejvíc to chutná perlínům, ale i kapříkům do 45cm.

Ingredience

- Kolínka
- 1-2 Perníkové koření
- Med
- Potravinářské barvivo (podle vlastní fantazie)
- 1 Vanilkový cukr
- Strouhanku
- Moučkový cukr

Postup přípravy

Do hrnce dám asi 2,5polívkové lžíce medu, 1kávovou lžičku cukru,vodu, po rozpuštění medu a cukru do vroucí vody nasypu nejprve barvivo a po té kolínka a vařím je neúplně do měkka, radči je mám tvrdčí(líp drží na háčku). Po dovaření je dám do mikrotenového sáčku posypu strouhankou, vanilkovým cukrem,perníkovým kořením, sáček nafouku a protřepu, aby všechna kolínka byla ochucena. Zkladuji v lednici max. 5dní po uvaření.
Přeji mnoho chycených ryb, Petrův zdar.

Fotografie:

 

Dominik Poláček - Profil, 18.2.2011
Průměrná známka: 1,63

Diskuse k nástraze/návnadě

Žádné zápisy.