dipovaná zelenina

Nástrahy > Rostlinné > Obilniny a jiné plodiny

  • Úspěšné období: hlavně brzké jaro a končící podzim
  • Druhy ryb: bílá ryba,kapr óbčas i sumec a k mému velkému údivu i parmy
  • Typy revírů: lepší jsou stojaté,protože proud rychleji omývá dip
  • Finanční náročnost: skoro nic

jde o námáčení zeleniny (hrachu, kukučice) do námi připraveného dipu

Ingredience

med
zelenina, kterou chceme dipovat
vanilkový cukr
puding (nejlépe vanilkový)

Postup přípravy

do misky vložíme zeleninu.zahčejeme med tak, aby byl tekutý.nalijeme med na zeleninu a přidáme cukr a puding, zamícháme a je hotovo

jinak já dělám rád to, že si vezmu injekci a do hrachu tuto medovou směs takto napichuji.je to lepší protože takto připravná zelenina ve vodě déle voní

 

jezevec - Profil, 16.8.2008
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k nástraze/návnadě

Žádné zápisy.