kukuřice amur

Nástrahy > Rostlinné

  • Úspěšné období: cely rok
  • Druhy ryb: amur
  • Finanční náročnost: 50kč

smradlave ale pro amury vonné :)

Ingredience

kukuřice
voda
cukr

Postup přípravy

Vysipeme kukuřici do krnce a společně s vodou a cukrem uvaříme nesmíme to rozvařit kukuřice musí být spíše tvrdší než mekkčí když je kukuřice uvařená scedíme a vysipeme do mísi a odložíme mísu s kukuřicí ven na 2-3 dny dejte to někam kde vám to nebude vadit postupem se zkazí a bude nám to smrdět mísu po 2-3 dnech vezmeme nečím přiklopíme a hurá na ryby u rybníku trochu zakrmíme na 2 místech na jedním chytáme a když se nám nezadaří jdeme na to druhé na háček daváme také kukuřicu co jsme si připravili mam to vyzkoušené a mužu zaručit 100% úlovek

 

milfo - Profil, 11.5.2011
Průměrná známka: 3,67

Diskuse k nástraze/návnadě

MATUS K. - Profil | Út 10.7.2012 9:07:43

Naozaj to funguje na 100% konecne sa podaril amur a kapre idu tiez fantasticky aby som neporiekol velmi dobra navnada aj nastraha nech sa Vám darí Petrov zdar :))))))

penčák - Profil | Ne 29.5.2011 17:40:31

kolik cukru mam pridat ke kukurici? Prej to pak lepe kvasi?

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 15:30:54

d a v i d >> to je taky možnost, pokud tě bude bavit následně umývat to v čem jsi to uvařil

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 15:28:42

Soulfish >> takze neni lepsi nechat kvasit ve vode ve ktere sem varil, s tim ze by byla kukurice cela ponorena?

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 15:27:34

d a v i d >> protoze ty potrebujes co nejvetsi cast hmoty která má kvasit zbavit kontaktu s kyslíkem, protože kvašení je anaerobní proces = ta vrchní krusta nezkvasí, ale to všechno pod ní ano, protože v tom by už vzduch/kyslík být neměl.

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 15:23:26

Soulfish >> ano souhlasim, jen blbec si na to vezme jednou tak velkej kybl, ale co to meni natom ze tam proste kyslik bude tak jak tak

danoazrael - Profil | So 21.5.2011 15:23:10

Po třech týdnech přestala bublat, byla zkvašená, ale amury na ni nešli naštěstí alespoň kapři.A šli pouze na skvašenou na obyč vařenou ani žádnou s příchutí ani ťuk.Ale je to asi tím že jsem jí většinou krmil.

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 15:15:28

d a v i d >> no..průměrně inteligentního člověka by mohlo napadnout zavřít to do něčeho s odpovídajícím objemem = minimum přítomného kyslíku.. teda aspoň doufám, že by ho to napadlo ;-)

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 14:37:28

penčák >> fermentace nejlip ve vode

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 14:36:56

Soulfish >> a kdyz to do neceho poradne zavre tak tam uz kyslik nebude? :D kam zmizi? :D