jahodove boilies

Nástrahy

  • Úspěšné období: jaro leto
  • Druhy ryb: kapr amur
  • Typy revírů: Rybníky, řeky
  • Finanční náročnost: finančně nenáročne

je to lecke a levne

Ingredience

600g pšeničné krupice dětské
300g plnotučné sojové mouky
200g kukuřičné mouky
10-13 vajec
Rostlinný olej
Sůl
Jahodový extrakt a aroma, případně aminokomplex
Potravinářské barvivo, nejlépe červené
Mleté arašídy, melasa

Postup přípravy

Tento recept, je témeř pro začátečníky.
Vejce řádně vyšleháme, přidáme do něj tekuté přísady a potravinářské barvivo. Do další mísy si dáme všechny sypké složky. Připravenou sypkou směs postupně sypeme do našlehaných vajec, přidáváme až do té doby, než se nám konzistence vzniklé hmoty bude zdát ideální. Necháme těsto 30minut odležet v ledničce, poté válíme koule a veříme 3-4 minuty ve vroucí mírně osolené vodě. Uvařené boilie necháme pár dní proschnout, poté je zamrazíme, nebo si odděláme část na okamžité chytání .

 

kaprik11 - Profil, 2.1.2012
Průměrná známka: 3,56

Diskuse k nástraze/návnadě

Radek Š - Profil | Út 3.1.2012 9:46:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kaprik11 - >> jen bych boilie nevařil ve vodě ale zkus to v páře na pařáku, tolik se ti nevylouhuje.

Cloud - Profil | Po 2.1.2012 19:52:29

kaprik11 - >> To je "Trochu podobné,jako KOUZELNÁ JAHODA" zde přidaná již roce 2006 :-((

http://www.mrk.cz/r/atlasy/nastrahy_navnady/nastrah​y/boilie/kouzelna_jahoda/?kw=jahoda%20boili

Hlavně ať to funguje jak má! :-))