Oficiální oznámení

Založení nové MO v Třebíči

Vážení rybáři,
chtěli bychom vás informovat o tom, že jsme se rozhodli založit novou místní organizaci Moravského rybářského svazu v Třebíči. Tato nová organizace bude novým právním subjektem a nebude mít žádné vazby na stávající MRS MO Třebíč a nebude si dělat žádné nároky na její revíry, majetek, ani žádné další věci, které jí patří, nebo s ní jinak souvisí.
Domníváme se, že převládající starostí rybářské organizace by měla být starost o to, aby bylo kde a hlavně co lovit. A chtěli bychom se k tomuto základu rybářského sportu vrátit.
Chceme se stát organizací přátelskou a důvěryhodnou a to jak ke svým členům, tak k našim partnerům. Chtěli bychom našim členům nabídnout maximální uživatelský komfort při vyřizování všech každoročních formalit, jeijch snadné a rychlé vyřízení hned na začátku sezony a také jim nabídnout lépe a průběžně zarybňované vody s reálnou šancí na úlovky během celého roku.
Potenciální zájemci o členství v nové MO se na podrobnosti mohou informovat v rybářských potřebách Okoun na ulici Smila Osovského v Třebíči.

za přípravný výbor nové organizace
Tomáš Kratochvíl

tomm, 28.5.2015, kategorie všeobecné