MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Ryb by se mělo jíst mnohem víc, zaznělo na lomnickém Kaprobraní

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 3 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:51:02
sven >> Kolikrát mám problém se soustředit na jednu věc, u dvou to většinou špatně dopadne.
N standas - ® Út 13.9.2016 22:47:27
TEZAR >> :-))))))
N TEZAR - ® Út 13.9.2016 22:46:26
standas >> Tu bych rozemlel první.-)))
N sven - ® Út 13.9.2016 22:44:06
marmyš >> copak ryba, ta je za chvíli.
Horší je udit vepřovou kýtu s kostí.. zvlášť když to spojíš s pálením hruškovice...
To pak nevíš co dřív.......udit nebo koštovat jestli kape.
Kritická situace nastává při vaření mezi uzením. Kape, kape, vaříš, vaříš a najednou koukáš, že máš v hrnci vepřovou polívku :-)
N standas - ® Út 13.9.2016 22:39:25
TEZAR >> Angela by ale plakala? :-)))
N TEZAR - ® Út 13.9.2016 22:38:23
standas >> Klidně.-))))
N standas - ® Út 13.9.2016 22:36:20
TEZAR >> namlít a krmit sumce? :-)
N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:32:24
sven >> http://knihy.abz.cz/prodej/velky-rybi-receptar
N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:31:10
sven >> Tak to já mám něco jiného.
N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:30:31
sven >> Já jen na noc,tak 12 hodin. Záleží na síle láku. Prošiji z boku pod páteř,ale to vyjde nasteno jak to tvé.
N sven - ® Út 13.9.2016 22:29:15
marmyš >> jo, tak to jsem vedle... Mám tyhle dvě kuchařky .
N sven - ® Út 13.9.2016 22:25:24
marmyš >> Já je dávám na 24 hod. do láku. Z kapra podkovy prošiju skrz míšní kanál a cejny komplet s ploutvemi a hlavou, vážu skrz hubu a prošiju kolem páteře.
Drží to v pohodě.
N TEZAR - ® Út 13.9.2016 22:23:42
standas >> To jo-na řešení migrantů...-))))))))))
N Kondrakar - ® Út 13.9.2016 22:22:08
marmyš >> Mi povídej.
N standas - ® Út 13.9.2016 22:22:04
TEZAR >> KILLER na hrad:-))
N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:20:41
sven >> Velký rybí receptář,str. 145-Děkanský salát.
N sven - ® Út 13.9.2016 22:19:10
TEZAR >> :-)))))))
N TEZAR - ® Út 13.9.2016 22:17:57
sven >> :-)))))))))Kecáš.-)))))))
N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:17:29
sven >> A kdo je expert? Tak akorát největší Kecal:-) Každý si udíme tak,jak nám to vyhovuje. Čekám na ochlazení a jdu na to,už je mrazák plný. Co zbyde,to se obere do sklínek a z toho se dělá ten salát.
N sven - ® Út 13.9.2016 22:15:42
TEZAR >> Vždyť to tu vidím každej den .. pondělí sumec, úterý dva, středa zase dva, čtvrtek tři sumci .....v pátek to moc nebralo, takže zas jen jeden...:-)))
Ty máš limit v pohodě :-)))
N TEZAR - ® Út 13.9.2016 22:10:32
sven >> :-)))))To přeháníš,ale navyšovat svou spotřebu už nebudu.-)
N sven - ® Út 13.9.2016 22:08:35
TEZAR >> Na Tebe se to nevztahuje, Ty máš úlovky v tunách :-))
N sven - ® Út 13.9.2016 22:07:37
marmyš >> no expert přes uzení ryb nejsem ale pár vypasených labských cejnů, nějakého kapříka a něco makrel jsem už udírnou prohnal. :-)
N TEZAR - ® Út 13.9.2016 22:06:49
Hm-že bych měl jíst mnohem víc ryb...No tak jo.-)
N marmyš - ® Út 13.9.2016 22:05:34
Kondrakar >> Toho člověka si vážím,byl moudrý a rybář navíc.
N Kondrakar - ® Út 13.9.2016 22:01:40
marmyš >> Určitě :-))) ale jak jsem si to přečetl, hned jsem si na ten originál vzpomněl.
N Kondrakar - ® Út 13.9.2016 22:00:47
sven >> Já nebyl, co začaly ty vedra, takže cca dva týdny. Nechce se mi. Tyhle vedra blbě snáším. Radši trochu chladnější počasí.
N marmyš - ® Út 13.9.2016 21:56:47
sven >> To se ale napřed musíš naučit udit ryby:-)
N sven - ® Út 13.9.2016 21:54:54
marmyš >> Děkanský salát ? To neznám, budu muset naštudovat :-)
Rybí salát podle M. Štěpničky to jo, to mám párkrát vyzkoušený a luxus.
N marmyš - ® Út 13.9.2016 21:50:54
sven >> Taky mám jeho kuchařku,třeba takový Děkanský salát z uzených ryb je výborný.
N sven - ® Út 13.9.2016 21:49:03
Kondrakar >> já byl naposled v neděli a bylo to o ničem... no pár čudel ..
Fakt je, že jsem pro to nic neudělal, bo se mi ani nechtělo ..
N marmyš - ® Út 13.9.2016 21:48:37
Kondrakar >> Vím že je to od něj,,jen sem to musel pro potřeby MRKu trochu upravit,snad mi to promine:-)
N sven - ® Út 13.9.2016 21:46:13
já 2 >> mám jeho kuchařku i receptář v knihovně, v rybárně ve Vodňanech jsem byl dvakrát a dokonce jsem jednou měl tu čest s ním dát asi hodinovou řeč, mezi čtyřma očima..
N Kondrakar - ® Út 13.9.2016 21:45:40
marmyš >> Trochu upraveno od pana Wericha :-))) Jinak souhlas.

Pravé znění: Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl.
N Kondrakar - ® Út 13.9.2016 21:42:45
sven >> Prej až v pátek aspoň teda na Plzeňsku. Já teď na ryby ani nechodim v těch pařákách. Začátkem října mám dovolenou, tak se do toho opřu.
N marmyš - ® Út 13.9.2016 21:41:52
sven >> Slyšeli jste slovo Boží:-)
N sven - ® Út 13.9.2016 21:38:54
marmyš >> amen :-)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 3 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniZábava a inspirace pro všechny příznivce rybaření.

Jedním z důvodů, proč člověk chodí na ryby, je uvolnění a bezbřehá relaxace. Méně vážnou tvář tedy v magazínu Chyť a pusť představují články Zábava a inspirace. Najdete tu....


akce, rybareniLehátko Premium + přepravní taška

Za 2 556 Kč s DPH.
Dodáme do 24 hodin a bez poštovného.Akční balíček, který se skládá z oblíbeného lehátka Premium a transportní tašky, která je uzpůsobena přesně na toto lehátko.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby Plzeň Rybářské potřeby Plzeň

Plzeň, Hodonínská 57