Diskuse k článku: Květen na řece - 2. díl

Diskuse k článku Květen na řece - 2. díl

Autor diskuse: Carpkiller - Profil , 30.6.2015

Carpkiller - Profil | Út 5.4.2016 18:22:28

rosa >> pravda je taková, že ji nějak moc nepoužívám, spíše řepku a pšenici, kukuřice je tam jen tak pro parádu, tedy ne, do měkka ji rozhodně nevařím, protože jak říkám, dlouhodobě namočená a ve směsi jiného partiklu v rozumném poměru, nemůže rybám uškodit.

rosa - Profil | Út 5.4.2016 18:01:57

Carpkiller >> Takže nejaké vaření kukuřice do měkka neřešíš?

Carpkiller - Profil | Út 5.4.2016 16:57:26

rosa >> Mám výhodu v tom, že kamarád má k dispozici obrovské nádrže, kam se vejde kolem 200kg (asi spíše i více) tohoto partiklového mixu a kde nechává partikl máčet dlouhodobě, i několik týdnů, než se celé množství nezdělá, což je někdy i déle než měsíc, takže přesně ti to nepovím, ale podle mě pokud je v teplém počasí partikl pod hladinou vody déle než řekněme týden, deset dní, nemůže být pro ryby nijak škodlivý.

rosa - Profil | Út 5.4.2016 16:43:34

Carpkiller - >> Píšeš o dlouhodobě předmáčeném partiklu. Opravdu kukuřici, řepku ani pšenici nevaříš? Jak dlouho máčíš, aby byla kukuřice měkká a nevadila kaprům při trávení a zárovň se ti to nezkazilo a nezplesnivělo?? Díky za odpověď.

venybit - Profil | Čt 9.7.2015 19:31:59

Krása závidím ti. Mě opět vyhodila policie z Labe, chytal jsem v Litoměřicích naproti chemičce ,přijela policie a vyhnali mě že prý naproti té chemičce 300m za zákazem vjezdu ničím autem živozní prostředí a jsem na obtíž.
Tady na severu není skorem žádné místo kde bych mohl chytat, a tam kam se autem může zase nejsou ryby. Takže jsem po cestě naházel vybavení do kontejneru a s rybama končím . Labe byla jediná voda , kde stálo za to chytat. Sokromáky platit nebudu na to nemám jako ZTP peníze.
Hold když nemáte nohy tak je vám 99% svazové vody zapovězeno a to 1% tam ryby nejsou.
Hlavně že máme naproti chemičce CHKO to je strašně důležité.
Postaráme se o tisíce černoušků z afriky ,ale aby mohl čech na vozíku na ryby to nejde.
Jinak krásné video krásná práce . Mohu jen závidět.

Nightmare Fish - Profil | Út 30.6.2015 19:00:08

Parádní, mám jednu otázku, jak píšeš o zakrmování v kilech atd, na kolik tě tak vyjde vycházka k vodě(myslím jenom krmení) :-) Jinak ten two color je nádhernej :-)