Kapří Jev

Diskuse k nástraze/návnadě Kapří Jev

Autor diskuse: Partizan - Profil , 12.7.2014

cendis - Profil | Ne 13.7.2014 21:56:52

po usušení se to dá napíchnout přímo na háček, nebo se do dává pod háček na vlas?

Chosé 2 - Profil | So 12.7.2014 19:12:15

Pvl >> Ty brďo, veršoval jsem :-o))

Pvl - Profil | So 12.7.2014 18:52:42

Chosé 2 >> To mi vysvětlovat nemusíš :o§))

Chosé 2 - Profil | So 12.7.2014 18:48:18

Pvl >> Přece nepřiznáme, že mu závidíme medovník, když v jeho věku jsme ryby lapali pouze na žížalu, chléb a na rohlík :-o))

Pvl - Profil | So 12.7.2014 18:20:19

Kluka plísníte , ale zde je to o rybařině .o§)))))

Bušák - Profil | So 12.7.2014 18:18:18

Partizan - >> žeby nějakej novej kapří gulášek,ty se budou mít dobře

Chosé 2 - Profil | So 12.7.2014 18:09:57

tvistr >> Třeba je proti všemu tvrdému: Však partyzány už nepamatuje a ve škole už probírají pouze živoucí pochodně nebo teroristy :-) Však on to do maturity ještě vytuní :-)

tvistr - Profil | So 12.7.2014 17:51:22

Darcy >> ahoj , to mi nějak uteklo ... není to náhodou podle vzoru jarních ??? :)))) jo ve školách je připravují .... a výsledkem jsou státní maturity a jedna třetina neumí matiku ... to je docela prča.
Chtěl bych je vidět dělat maturu před třiceti lety.. :)))))

Darcy - Profil | So 12.7.2014 16:09:48

tvistr >> "polévkových" by taky nebylo marné:-)

tvistr - Profil | So 12.7.2014 15:07:08

Partizan >> Recept dobrý, oprav si prosím vanilkový cukr na yyyyyy...
(mladý). To aby jsi nevypadal jak negramot.... .))))

Patrik Šanda - Profil | So 12.7.2014 15:05:00

Já jsem měl na rybářských závodech těsto z medovníku a tím jsem obaloval bondul a vytáhl jsem amura 76 cm.

Partizan - Profil | So 12.7.2014 14:46:05

V troubě to sušíš na cca 50 stupňů

Starc55 - Profil | So 12.7.2014 14:12:56

V tý troubě to sušíš nebo pečeš při kolika stupních.