CRALUSSO FEEDER ENERGY - hodnocení uživatelů

Hodnocení uživatelů k recenzi - CRALUSSO FEEDER ENERGY

Autor diskuse: Milan Tychler - Profil , 13.2.2013

Pravidla: Každý pouze jeden zápis.

Vrbis1 - Profil | So 23.2.2013 9:11:32

Moje hodnocení:

Poměr cena/kvalita

Chybí slabší průměry

Mám ho v 0,18 a 0,20 na feederu a nemám problém.

el.ou - Profil | Čt 21.2.2013 9:27:36

Moje hodnocení:

optimální balení 150m

výkon - cena

pevnost

otěru vzdornost

nevím

Používám na match i přívlač. Výborný vlasec poměr výkon - cena. Několik velkých ryb bez problémů. Po pů roce u slabších průměrů měním návin. Třetí náviny a zatím velká spokojenost. Čas ukáže.

pajagogo - Profil | Út 19.2.2013 18:00:06

Moje hodnocení:
mohu jen potvrdit slova kolegy Mikiho, to co sem viděl jsem snad ještě nikdy nezažil, je pravda že mohl mít pech na nějakou stařinu z výlohy, ale ten vlasec byl naprosto K.O.

Petko - Profil | Po 18.2.2013 10:22:31

Moje hodnocení:

nejlepší poměr cena/kvalita co znám

relativně vysoká životnost

nízká průtanost

absence slabších průměrů

Vlasec mám namotán něco málo přes rok na několika navijácích a zatím s ním nebyl žádný problém. Vytáhl několik i vcelku povedenýh ryb (štika 101cm) a kupodivu na něm nijak není znát únava. Celkově je to asi můj druhý nejoblíbenější vlasec, hned po General match od stejné firmy. Co se týká pevnosti, tak jsme maximálně spokojený, nikdy se mi nestalo, že bych ho urval jinak než svou chybou. Těžko porovnávat jeho neprůtažnost a oděruvzdornost, kterou uvádí výrobce, to je neuvěřitelně subjektivní, ale s jeho průtažností nebo respektive neprůtažností jsem spokojený a podle vlastních zkušeností má o něco menší průtažnost než jiné druhy vlasců Cralusso, navíc se dodává v mé oblíbené barvě. :)

Miki - Profil | So 16.2.2013 15:58:27

Moje hodnocení:

žádná pevnost v uzlu

Jeden z absolutně nejhorších vlasců co jsem kdy měl. Zkoušeli jsme ho s kamarádem vloni--přesně tento typ + ještě potápivý v černé barvě. Už jsem to zde na Mrku psal, že i když vlasec na první pohled vypadá dobře, v praxi se trhal v uzlu a to tak, že jsem to neviděl a ani kolega co byl se mnou. Po navázání krmítka a následném nahození se krmítko vždy utrhlo. Když se podařilo nahodit bez utržení, utrhlo se při záseku. Podotýkám, že dno bylo bez vázek a krmítko se trhalo absolutně bez příčiny. Testoval jsem ten vlasec a stejně tak ten černej na plavačku, celkem asi 14 dnů, tak že se nejednalo jen o jedinou vycházku a dojem absolutně špatný, špatný, špatný.

Mojo - Profil | Čt 14.2.2013 0:05:28

Moje hodnocení:

Levný vlasec a zřejmě i další vlastnosti, které zjistil Milan Tychler při svém výzkumu.

Podle mě ho každá ryba, která váží tolik, kolik udává nosnost vlasce, ho podle mě nenávratně zničí.

Po nevalných zkušenostech s vlascem stejné značky a označením match sinking jsem si loni koupil i tento speciál na feeder. Má krásnou barvu a je měkký, na používání z počátku příjemný. Žádnému většímu průzkumu jsem ho nepodrobil. Faktem ale je, že při (pro mě zásadní) zkoušce neobstál. Stejně jako zmiňovaný průsvitný vlasec stejné značky musel po podobné zkušenosti k mé nelibosti okamžitě z cívky. Když táhnu na kmenovém vlasci, který má udávanou nosnost 4 kg, čtyřilovou rybu, a po jejím ulovení je vlasec tak přetažený, že praská i pod náporem většího cejna, kroutí se a trhá jako pavučina, nepovažuju ho za kvalitní. Musím říci, že se při samotném tažení ryby neutrhl a to ani match sinking. Ale to je taky všechno. Každopádně díky za recenzi, rád jsem si jí přečetl! Mám asi trochu pokřivený pohled, pro mě je jediný opravdu kvalitní vlasec Stroft ABR. Omlouvám se za reklamu, cena je jistě nesrovnatelná, ale je to jediný vlasec, kterému opravdu věřím.

Jan Fan Čundl - Profil | St 13.2.2013 21:54:03

Moje hodnocení:

cena

neprůtažnost

na můj vkus se dost kroutí

Dobrý vlasec, ale raději mám od stejné firmy match sinking, kterej se tak snadno nepřetáhne a tolik se nekroutí.

P.&.S. - Profil | St 13.2.2013 20:44:15

Moje hodnocení:

vynikajúci pomer cena-kvalita

zlá dostupnosť

môžem potvrdiť kvalitu tohto vlasca, min. rok som si ho navinul na feedrový navijak a po roku používania nevyzerá byť veľmi opotrebovaný, do leta ho ešte zrejme ani nevymením.