Rybí chipsy

Diskuse k rybímu receptu Rybí chipsy

Autor diskuse: mipa - Profil , 6.8.2012

mipa - Profil | Ne 1.6.2014 7:01:03

Joe Smoker >>... tak to jsem moc rád, že chutnalo :-)

mipa - Profil | Ne 1.6.2014 6:58:17

Vapi >> vždy je něco lepší ... nic si zde ale "nepoměřujeme" a ničím se netrumfujeme :-)))
i já znám lepší recepty z ryb než jsou ty rybí chipsy, lepší recepty než jsou ty kapří hranolky ... ale to jsou již úplně jiné recepty, jinak náročné ... a taky třeba k jiným "příležitostem" s využitím jiných a jinak kvalitních ryb ... a v tom je ten rozdíl ...:-)))

mipa - Profil | Ne 1.6.2014 6:48:10

rybářka I. >> tento recept znám cca. 40 let a sám o sobě je samozřejmě ještě daleko, daleko starší .... a podobnost u receptu tvé maminky bych nehledal, snad jen u základní suroviny a tou je ryba :D-)))))

mipa - Profil | Ne 1.6.2014 6:36:36

PETLOV >> je mi líto, ale nenapadlo mě, že bude potřeba :-)))

Vapi - Profil | So 31.5.2014 22:30:24

Lepší je toto, doporučuju. :)

rybářka I. - Profil | So 31.5.2014 22:24:10

Tohle dělávala moje maminka už když jsem byla malá ale místo čili a kmínu nakládala kousky ryby(většinou kapra) do česneku se solí. Říkali jsme tomu rybí škvarky.. :-) Bylo to moc dobré.

PETLOV - Profil | So 31.5.2014 21:59:16

mipa - >> nebyla by fotecka te dobrutky ?

Joe Smoker - Profil | So 31.5.2014 21:53:35

Tak to nemělo chybu,právě jsem dojedl. Více chilli,a na smažení jsem použil palmový olej. Jsem přežrán :-D. Díky

PYTLAKS - Profil | Po 6.8.2012 14:07:27

šproty nejím,sardinky jo,ale nikdy jsem si nevšiml,že jsou tam bachory,podle mě jsou kuchlé,protože jsou rozřízlé

mipa - Profil | Po 6.8.2012 13:49:04

DAVISS >> dobrá ... tak tedy přitvrdíme :-)))) ... jen u těch mini-rybiček se to tak nějak nabízí ...

DAVISS - Profil | Po 6.8.2012 13:43:18

mipa >> dobrý jsou, mi hlavička, vočička, ploutvičky ani střevíčka nevadí .... a už kurwa dost tě zdrobnělineček jóó ;-)

mipa - Profil | Po 6.8.2012 13:40:43

DAVISS >> ano, právě ty v konzervě mají vše - jen od některých výrobců nemají hlavy, ale to nemění nic na tom, že mají ploutve, vnitřnosti, šupiny, kostru ... atd. ... ale jsou dobré - co ? :-)

mpmaik - Profil | Po 6.8.2012 13:37:59

DAVISS >> I v konzervě od některých výrobců jsou normál s hlavičkama . :-))

DAVISS - Profil | Po 6.8.2012 13:36:18

já myslel ty v konzervě, sólo na váhu jsou jsou komplet ... to je pravda ... ;-)

mipa - Profil | Po 6.8.2012 13:33:05

DAVISS >> a když nemají hlavičku, tak určitě mají střevíčka a ploutvičky a ... :-)

mpmaik - Profil | Po 6.8.2012 13:31:27

DAVISS >> Jak který a jak od koho . Vyzkoušej různé výrobce a uvidíš že i šproty mají hlavičky s vočíčkama :-)))

DAVISS - Profil | Po 6.8.2012 13:25:05

mpmaik >> šproty nemaj vočička, protože jsou bez hlaviček ...

mpmaik - Profil | Po 6.8.2012 13:23:20

PYTLAKS >> To jsi jako nikdy nejedl třeba šproty ???? Nebo jakékoli sardinky z konzervy ???? Většina z nich jsou v celku a nekuchané :-)))))

vokounek - Profil | Po 6.8.2012 13:02:38

mipa >> niečo ako hromadná vražda na tanieri? :))

vokounek - Profil | Po 6.8.2012 13:00:34

PYTLAKS >> podla mojich informácií až rybky od 7cm majú horké vnútornosti. do 7cm to neni problém. pravda ale je že ja som ich vtedy pitval lebo som ešte nevedel že to neni nutné..

mipa - Profil | Po 6.8.2012 12:58:41

PYTLAKS >> až někdy ochutnáš, tak změníš názor ... též jsem byl nedůvěřivý, ale první tvoje grundle musí být "špičkově" připravené, jinak to nebudeš jíst už celý život a před sebou uvidíš stále ta "malá nebožátka" ....... ale jinak supr :-)))

PYTLAKS - Profil | Po 6.8.2012 12:42:25

mipa >> nevykuchané bych nežral,nebo obkousal,ale celé bych to nedal

mipa - Profil | Po 6.8.2012 12:11:39

PYTLAKS >> ty "pidi ryby" se vůbec nekuchají, zůstanou jim i oči ... prostě vše !!! jen se před pražením "spaří" ve slané vodě, propláchnou a pro slabší povahy minutku povaří též ve slané vodě ... a pak po opražení (podobně jako chipsy) vzniknou špičkové GRUNDLE :-)))

vokounek - Profil | Po 6.8.2012 12:06:11

mipa >> inak dík za inšpiráciu určo skúsim..

PYTLAKS - Profil | Po 6.8.2012 12:06:10

to ani nekucháte ty pidi ryby?

mipa - Profil | Po 6.8.2012 12:02:23

vokounek >> ... takže vlastně takové "grundle" - máš pravdu ...též luxusní :-)

vokounek - Profil | Po 6.8.2012 11:52:19

robil som čipsy z mini beličiek cca 6-7cm alla ančovičky na prírodno. absolutná paráda :)

PYTLAKS - Profil | Po 6.8.2012 11:49:32

velmi chutné,taky to tak děláme,jen musí někdo očistit ryby