Na pytláky v Praze nestačí!

Diskuse k bleskovce Na pytláky v Praze nestačí!

Autor diskuse: Albak - Profil , 23.5.2012

fanfan - Profil | Čt 24.5.2012 14:00:54

Tak tohle je nekonečné a asi se bude jen těžko napravovat.Byl jsem na Hostivaři svědkem,jak se doplňují do vody ryby a za chvíly po té vyjely loďky se sítěmi a místní podnikatelé vklidu slovovali sítěmi ještě vystresované ryby.Po upozornění porybnému jsem se dozvěděl,že se o to nemám zajímat a být rád,že mám zdravou kůži.A dokonce,že jsou spolčeni i s lidmi kteří mají pomáhat a chránit Je to již asi 5 let ale štve mi to pořád fest.

figura - Profil | St 23.5.2012 22:39:47

losPafkos-ted jsem se z Libne vratil a bylo to celkem v pohode az na par drobnosti

LosPafkos - Profil | St 23.5.2012 20:34:29

mohl bych hodiny vyprávět,páč chytám často v Libni. Situace je taková,že se tam RS bojí chodit i ve dne. Cikorky,bulhaři,uzbeci,uk,rumuni a další.

figura - Profil | St 23.5.2012 20:20:56

To by se muselo začít od zhora,když sebereš povolenku porybnemu kterej pytlačí a vymlouvá se že se spletl,povolenku má za 14 dní zpátky a směje se ti do očí.Nebo policajtovi uděláš zapis a dostaneš sprdáka od velení RS cosis to dovolil.Kde to sme.

Hrdobec - Profil | St 23.5.2012 10:07:59

arnošt >> je to tak

Chosé 2 - Profil | St 23.5.2012 10:04:40

Pokud nebudou fungovat kontroly v součinosti RS rovnou s cizineckou Policií, zadržení a vyhoštění těch,kdo zde pracují na černo nemůže se asi nic změnit k lepšímu.Musí k tomu také být trochu větší politická vůle zpřísnit pravidla platné legislativy,abychom měli možnost se s těmito etnikami lépe vypořádat. Pokud takového poslance nehodí do vody, nenapadne ho se tím zabývat.Trochu to připomíná boj s Kormorány. Neodstřelíš párek Kormoránů další rok jich tam je více. Město dá byt 4člené rómské rodině(bydlí jich tam osm),z Ukrajiny přijede jeden a po chvíli bratr,sestra,švagr,kámoš atd...
Na rozdíl od nás tyto komunity spolupracují a dávají si vzájemné informace jak, kde co nejednodušeji získat ze státního či soukromého, protože tak to u nich je zvykem.

elhierro - Profil | St 23.5.2012 10:00:37

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!!! Bohužel tu máme ještě horší svoloč, než nám tady zůstala po roce 1968. Nic jiného než odsun nepomůže. Ale to by ta naše posraná a zkorumpovaná vláda musela něco dělat. Tedy zajímat se o život v téhle zemi, zajímat se o normální slušné lidi, a ne se jen zajímat o svá koryta a miliony získané z korupce. Od Klause až po posledního poslance patří všichni za mříže.

arnošt - Profil | St 23.5.2012 9:48:57

Hrdobec >> Naprosto přesně řečený.Ty rozumí jen větší síle,než mají sami...

Hrdobec - Profil | St 23.5.2012 9:36:16

Jsou často z východu a extrémní řešení konfliktů je pro ně normální .... a v tom je právě ten problém,že jsme si sem pustili takovou svoloč která si tu dělá co chce a dělat bude i nadále.Neni čemu se divit,vždyt dneska se nedá přijít ani nikam do hospody či restaurace kde by to kolem nemluvilo rusky,tak proč by to nemluvilo rusky i na rybách. A s povolenkou si tihle sráči hlavu dělat nikdy nebudou a ani s tim porybnýho skopat,zapíchnout nebo rovnou odstřelit a s tim se musí počítat a podle toho s nimi zacházet. Na tenhle xindl platí jedině tvrdá ruka,tak jak to maji doma kde je policajti řežou hlava nehlava za každou blbost až skončej měsíc v nemocnici a jinak to s nima nejde. Pravomoce naší policie jim musej připadat dost úsměvný a tak se tady pakáži krásně žije

Anýzový dědek - Profil | St 23.5.2012 9:16:16

Že by se soudruzi z UK přesunuli ze Západu do Práglu? ..o))
Podobné zkušenosti byly na Hrachách i Jesenici...(((D

Jirka Rybka - Profil | St 23.5.2012 9:10:51

JJ nejen v praze je problém s Pytlaky z východu či cikany a podobnou verbeží ročně odchytnem 5 takových to případů, pokud je to Rumun Bulhar či jiný cizinec u nás hodně rozšířené, okamžite volám policii a mám kontakt i na cizineckou těm volám také, jinak to bohužel nejde, ale udělaš razii tak je tak měsíc klid a jede to nanovo a horší jsou jak sarančata jednoho se zbavíš a dvě další se vyrojí, je to nekonečný boj

Maximsoon - Profil | St 23.5.2012 9:02:54

Co takhle udělat pár zátahů, jako na řidiče. Chytit a vrátit do jejich země, protože jsou zde zajisté načerno a načerno zde pracují.