Češi odhalili tajemství přirozeného klonování

Autor diskuse: Mrknato - Profil , 28.4.2012

Kreja - Profil | Ne 29.4.2012 11:10:18

klonování je i dobrý sport obzvlášť když je hezká jikrnačka...

Soulfish - Profil | So 28.4.2012 11:41:00

Mrknato >> 1) snižuje to adaptační schopnost druhu
2) idea o dorůstání kusů masa je fajn, nicméně není proveditelná a když už by byla, aplikoval bych to raději na panenku a svíčkovou/roštěnec na jiných zvířátkách
3) pokud se to do praxe uvede, tak počítej se změnama cen povolenek směrem NAHORU - minimálně několik prvních let, než se to jaksi dopiluje a optimalizuje (laboratoní věci, které na to budou potřeba, jsou prostě drahé)

Mrknato - Profil | So 28.4.2012 11:28:51

Soulfish >> Doba, kdy budou pstruzi, lipani a jiná verbež sjíždět z výrobních pasů jako mikrolvnky, nebo fény je tady...... Já to předpovídal. Nebo pro masařící "důchodce" se rýsuje možnost odříznout si z ryby "libový flák masa, který roborybě vbrzku doroste".
Praktický význam to bude mít i ve svazodění, kde předvídám zrušení brigád a snížení cen povolenek......

Soulfish - Profil | So 28.4.2012 10:20:51

Mrknato - >> neboj, zas tak jednoduché to nebude - musí mít nějakou specialitu, kterou u ostatních druhů třeba nenajdeš a pokud ji najdeš, tak bude tato funce blokovaná = musel bys ji jaksi znovuzprovoznit a to ponese i značné riziko.