Uklid Farskeho ramene

Diskuse k rybářskému videu Uklid Farskeho ramene

Autor diskuse: Skapo - Profil , 15.4.2012

MAXXSKATER - Profil | Ne 22.7.2012 2:36:13

Směkám před Vámi klobouk. Nemyslím si, že by to bylo jen od rybářů, spousta lidí tam odveze např. ty pneumatiky nebo koberce, aby nemusely do sběrných dvorů a ještě za to něco platit, ale faktem je, že většina těch petek, obalů od jídla atd bude od našich kolegů rybářů. Nechápu, proč si to po sobě nemohou odnést, když si to k té vodě přitáhnou. Někdo zmiňoval Chrudimáky ... Jsem členem MO 2 Chrudim, letos jsem tam nebyl tolikrát, kolikrát bych chtěl, čas to příliš nedovoluje, ale loni jsme tam byli s kamarády několikrát a nikdy jsme tam po sobě bordel nenechávali a i jsme si s několika místními rybáři povídali ... K nám taky teďka jezdili Pardubáci do Chrudimi na Náhon po nasypání kaprů, ale nedovolil bych si říkat, že je tam bordel po nich, ale kdo zná Náhon nebo Májov, tak ví, že to je u nás s tím bordelem to samé, jsem zvědavej, kdy se k přírodě začneme chovat slušně a aspoň takhle nějak minimálně jí vrátíme a poděkujeme za ty nádherné chvíle u vody. Video samozřejmě za 1.

to je jedno - Profil | Ne 22.7.2012 1:09:07

chvályhodné! mnoho revírů je po tzv. centralizovaném provádění brigád v pce totálně zasviněných. nejhorší na tom je že třeba písník velký navštěvují pouze rybáři!!! ale i tito tzv.rybáři tento krásný písník opouští z důvodu (kvalitního zarybnění) a to je nejsmutnější...

Saddám - Profil | So 28.4.2012 14:34:10

Ahoj Tome. Určitě chválihodná aktivita a za tohle ti tleskám, protože dobře vím, jaké to je ohýbat se pro bordel, který udělal někdo jiný. Něco , ale na tom papíru chybělo. Proč si tam nezmínil předsedy nebo jednatele MO Chrudim I, Přelouč... Jejich členové tvoří cca 1/2 rybářů, kteří sem jezdí lovit. V minulých dvou letech, byl podíl členů MO Pardubice zde lovících, kvůli nonstopce ještě menší. Dělal jsem statistiku pro MZe. Když je tedy p.Horák pro vás škůdce, co ti ostatní? Ti sbírali?
Kolem např. Bajkalu uklízí městská část naprosto pravidelně a nikdo se do MO nenaváží. Městské části totiž mají na svůj provoz a povinnosti prašule z našich daní, ČRS ne. Jinak ale palec nahoru.

kasureb - Profil | So 28.4.2012 14:06:29

Přijdu na libovolný flek,nasbírám igelitku bordelu a třeba za týden to zopakuji. Je to normální. Přece v tom m r d níku nebudu sedět!!! Když přijdu domů, sundám vestu,nebo bundu, vyčistím kapsy a můžu vyrazit s odpadkovým košem. Ale takových je nás mnoho!!! Jen bordelářů je vííííc!!!!

Apollo444 - Profil | So 28.4.2012 13:54:04

Když né tomuhle videu, tak nevim čemu jinýmu bych měl dát za 1.
Dost dobře nedokážu pochopit idi.oty, kteří když už se rozhodnou hlasovat,
tak to oznámkují horší známkou, ale na druhou stranu v pohodě, je demoGracie
a video a PrasoKaprem má pro ně asi vyšší hodnotu, něž čistota kolem vody.

tomas.topas - Profil | So 28.4.2012 13:44:26

uz len za tu snahu vam davam za jedna....klobuk dole

pohan - Profil | Ne 22.4.2012 11:52:18

pekne video,verim,ze par lidi to chytne a bordel uz delat nebude

taraquin - Profil | Po 16.4.2012 19:30:50

Vážení kolegové, naučit lidi pořádku je nadlidský úkol, který nelze nikdy považovat za splněný. Ovšem Vaše akce zasluhuje obdiv a uznání. Kritizovat dokáže každý, ale vzít si pytel a nasbírat ho odpadky dokáže uvědomělý člověk. Nečinnost a arogance organizací bývá trpkou zkušeností mnoha rybářů i to se nedá změnit, zbývá pouze se nad tím povznést a dokázat že jsem lepším člověkem, rybářem a milovníkem přírody. To jste dokázali a můžete na sebe být po právu hrdí!

indián258 - Profil | Po 16.4.2012 7:28:27

Kéžby každí z lidí to bral jako vy a co si k vodě přinese tak to taky odnese někteří lidé se chovají jako prasata

stryček - Profil | Ne 15.4.2012 19:54:59

TT_Mirec >> Jo leda hovno tady je zrovna valná většina bordelu od rybářů

TT_Mirec - Profil | Ne 15.4.2012 19:52:30

Najviac bordelu po sebe nechavaju vikendovy turisti co chodia stanovat kvode ,ako mi rybari ,ktori mame uctu k prirode.