Pikantní štika

Diskuse k rybímu receptu Pikantní štika

Autor diskuse: Anýzový dědek - Profil , 8.4.2012

Chutnala vám takto upravená štika?

A) Ano82%

B) Ne18%

Od 14.12.2012 hlasovalo 11 čtenářů.

kunda líná - Profil | Ne 28.1.2018 15:33:28

Anýzový dědek >> To mě nenapadlo, děkuji za tip.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 15:14:38

kunda líná >> V tescu nebo v kaufu už se na míru nikdo ptát nebude :-)))

kunda líná - Profil | Ne 28.1.2018 14:40:02

Anýzový dědek >> Teď už jen maličkost, a to chytit nějakou tu mírovou rybu.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 14:38:15

kunda líná >> OK. budu se těšit na výsledky :-))

kunda líná - Profil | Ne 28.1.2018 14:25:10

Anýzový dědek >> Děkuji vyzkouším a pak dám vědět.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 13:47:10

Darďas >> ono to stačí jen na 20 minut přikrejt , aby to chytlo tu uzenou vůni. z toho grilu (stačí alobalem .
Makrely v tom budou vynikající.

Darďas - Profil | Ne 28.1.2018 13:42:41

Anýzový dědek >> Uzák jsem zrušil.Až vypukne grilovací sezona,tak do toho naložím makrely.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 13:12:14

Darďas >> ještě malé vylepšení: Pokud máš doma gril s udírnou, tak to můžeš nechat trochu zaudit a bude to zas trochu jiné.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 13:10:22

kunda líná >> Klidně zkus i na kapra, cejna nebo jinou rybu. Maso není až tak podstatná surovina , jako délka marinování v této marinádě.
Jak vidíš, tak kolegové to zkusili na sumce a bylo to vynikající, tak se toho neboj a zkus to.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 13:07:53

Darďas >> Paráda. A klidně to nech marinovat i 3 dny , bude to o to lepší.

kunda líná - Profil | Ne 28.1.2018 13:05:56

Anýzový dědek >> Tak já jedině na těch tlouštích, na třešni ti mi jdou. Ale to soi počkám až do léta ;-)

Darďas - Profil | Ne 28.1.2018 12:58:43

Anýzový dědek >> Měl jsem to 24.h. Vzhledem k tomu,že to doma mělo velký úspěch,tak do té marinády půjdou všechny druhy ryb.

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 12:48:58

kunda líná >> Klidně to můžeš zkusit i na jiných rybách. Myslím si, že by to mělo fungovat na každou rybu

kunda líná - Profil | Ne 28.1.2018 12:34:32

Až někdy jednou tu šticu chytnu, tak to vyzkouším. Vypadá to úžasně !

Anýzový dědek - Profil | Ne 28.1.2018 12:20:48

Darďas >> Jak dlouho jsi to marinoval? Ono, čím dýl , tím je to lepší. jenže to většinou člověk nevydrží , ale pokud bys měl čas , tak klidně nechat za občasného otočení masa i tři dny v lednici. Pak to má ten správný šmak.

Anýzový dědek - Profil | Čt 11.1.2018 17:47:24

Darďas >> Děkuji za info

Darďas - Profil | Čt 11.1.2018 15:05:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Štika nebyla,tak jsem použil Sumce.Bylo to zvláštní a dobré.

Pepé - Vsetín - Profil | Čt 11.1.2018 12:48:43

juba >> jo bude, neboj, ovšem když se teda zadaří.

juba - Profil | Čt 11.1.2018 10:07:06

Pepé - Vsetín >> S tlouštěm v dubnu bych byl opatrnej.., jestli by teda nebyl po zahájení ze pstruhovky.

Anýzový dědek - Profil | Čt 11.1.2018 9:40:24

Pepé - Vsetín >> Popravdě řeknu, že nevím. Nezkoušel jsem to.
Teoreticky by to mohlo fungovat na jakoukoliv rybu, ale chce to vyzkoušet.
Tak jestli to zkusíš, tak dej vědět.

Pepé - Vsetín - Profil | St 10.1.2018 18:58:58

Anýzový dědek - >> lze použít dejme tomu na tlouště? Ke štice se nedostanu, ale k tloušťovi jo. V dubnu teda... Zkusil bych to.

Anýzový dědek - Profil | St 10.1.2018 18:07:11

Darďas >> OK.

Darďas - Profil | St 10.1.2018 17:30:23

Recept zaujal.Vzhledem k tomu,že nemám Štiku,tak jsem dnes naložil Sumce.Zítra dám foto a recenzi.

SUFO - Profil | Čt 4.1.2018 9:09:03

Anýzový dědek >> Děkuji

Anýzový dědek - Profil | St 3.1.2018 20:03:44

švadlen >> vyzkoušej uvidíš sám

švadlen - Profil | St 3.1.2018 19:40:40

Anýzový dědek >> Štika mi nikdy moc nechutnala,protože je suchá.Tento recept je zajímavý zkusím to i z jiných ryb.

Anýzový dědek - Profil | St 3.1.2018 19:25:34

SUFO >> recept je tady
https://www.mrk.cz/kucharka.php?id=26067

už zhruba 6 let... :-))

SUFO - Profil | St 3.1.2018 19:16:55

Ahoj, zle recept zveřejnit

Anýzový dědek - Profil | St 3.1.2018 18:43:03

Žroutík >> Děkuji za hodnocení a těší mne, že chutnalo i partnerce

Žroutík - Profil | St 3.1.2018 17:31:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Díky za recept, dnes jsem vyzkoušel na podzimní štice. Chutnalo i partnerce, které nemá ryby zrovna v lásce. Hodnotím za 1*