Desing.Aneb chtělo to nějákou změnu na rok 2012!

Diskuse ke článku z blogu .mrk.cz

Autor diskuse: lukin9 - Profil , 24.1.2012

iva - Profil | Čt 26.1.2012 21:28:24

ahoj. i kdybys sedmkrát týdně měnil design, k ničemu to nebude...není tu obsah, pro který by si to někdo četl...přeci vidíš, že všechny reakce jsou negativní, to není samo sebou. přečetla jsem všechny článečky, ale jestli si necháš poradit - než sem něco vložíš, dej to přečíst někomu dospělému, někomu, kdo chytá ryby, někomu, kdo umí pravopis aspon o trochu líp než ty. každý text by měl mít nějakou strukturu, úvod,myšlenku, závěr, prostě to musí být o NĚČEM.
Koukej: tohle je tvůj úvod k článku, cituji:
Článek který zrovna píšu je o Okounovi.Píšu ho proto jelikož je to neskutečně hezký a jeden z mojich nejoblibenějších dravců a proto jsem se rozhodl se o něm něco rozepsat a napsat zmé novší knihy o rybařině tak tedy.
Pak následuje opsaný text z knížky.
Myslíš, že to někomu něco dá? Té první větě není rozumět a knížku umí každý přečíst sám.
Nevadí, že se zatím učíš - chytat, psát, češtinu....ale najdi někoho, kdo ti bude pomáhat, protože by tě reakce lidí zbytečně odradily. držím palce, a úspěšnou sezonu.

lukin9 - Profil | Út 24.1.2012 17:13:46

Všechny návrhy na úpravu blogu a desingu příjmám zde v komentech a nadale na mém mailu..Všem děkuji za uvedené návrhy.Určitě si všechny proberu a projde mi to hlavou.