Cesta za největší parmou a kaprařským rájem trailer

Autor diskuse: Raf - Profil , 20.1.2012

wop - Profil | St 1.2.2012 23:17:00

No to byla krásná ponorka a nervíky :-DDD ryba padesát metrů od břehu a kámoš už musel bejt nastopenej ve vodě. Jak na vojně (na který jsem nebyl). Aspoň bylo vidět kdo je tady šéf :-)
Jinak pěkná práce s navijákem (handjob)

GonzoMiro - Profil | Pá 27.1.2012 18:07:19

Radku dik za odkaz na video kouknul jsem a je to pecka dobře spracovane video kvalita perfektni tak vam přeji dalši vaši vypravu bohatou na ryby at se vam daři dik supr hezka inpirace na léto ..mějte se..

Miláno BRH - Profil | Út 24.1.2012 13:27:25

Dejv >> :-)))) rád vyřídím. Myslím, že jsou stále nevyprané a tudíý původní! Václav bude mít radost :-D

Dejv - Profil | Po 23.1.2012 17:48:55

Miláno BRH >> tak mu vyřiď, že já jsem na jeho straně !!!


Ty fusky už vypral nebo je na nich jěště origo španělská atmosféra ??:-))

Miláno BRH - Profil | Po 23.1.2012 15:02:01

Pro všechny!
Václav nabízí své bílé ponožky k dražbě. Prý přidá i podpis :-). Vyvolávací cena zatím neurčitá. Prostě kdo dá víc!!! Tak se předběžně hlaste :-)))

Miláno BRH - Profil | Po 23.1.2012 15:00:26

Dejv >> chudák Václav. Teď mi pořád píše, že jsme z něj prej udělali blbce před všemi rybáři. Prý už mi raději nikdy nic podebírat nepůjde! :-)

Miláno BRH - Profil | Po 23.1.2012 14:59:05

románek >> spadla... :-D Při zdolávačce neumím udělat chybu, takže....!!! NESPADLA :-)))

Dejv - Profil | Ne 22.1.2012 18:05:31

románek >> prej nespadla, je to cejn za sako a ještě se vo něj přetahoval s rakama..:-))

románek - Profil | Ne 22.1.2012 18:00:39

Dejv >> jinak dobrý fakt dobrý video škoda že tam není vidět jak mu ta ryby ve finále spadla :-)))

Dejv - Profil | Ne 22.1.2012 17:58:34

románek >> jo ty na to koukáš z druhý strany....hmmm, mě to nepřipadlo, prostě byl vochrápanej a tím pádem trošku nevrlej..:-))

románek - Profil | Ne 22.1.2012 17:54:39

Dejv >> no ono když si to dáš znova tak to spíš vypadá jako kdyby mu tu rybu spíš záviděl než aby spěchal pro podběrák :-))

Dejv - Profil | Ne 22.1.2012 17:53:01

románek >> proč ?? Aspoň to není nijak nahraný nebo upravený, prostě ty nervíky k tomu patřej. Já bych tě v takovýhle situaci sepsul taky..:-)))

románek - Profil | Ne 22.1.2012 17:35:23

Raf - >> dobrá upoutávka až na tu diskuzi s tím podběrákem .. jinak hezký

pazez - Profil | So 21.1.2012 7:15:14

Kráásne pokoukaničko, takových videi by mohlo být více. Dobré ve videu je když lovec bojuje s rybou a kolega svléka BÍLE ponožky, to jsem se zasmal.:))

P!F - Profil | So 21.1.2012 5:34:14

Raf >> to videjko by bolo super, neokukana tema, zaujimave miesto atd... Ale ked kurna cumim na zdolavacku 4 minuty a nakoniec mi neukazu rybu, safra nastvany som .... aspon prezrad co to bolo za rybu :-)

meteor - Profil | So 21.1.2012 1:25:31

Miláno BRH >> opět díky za reakci i za obdiv :-) diskusí se tříbí názor (řekl bych), takže jsem tomu musel trochu pomoci ;-)

Nevím, jestli vidím věci černě anebo to jsou záblesky pragmatismu. Každý by chtěl po rybařině zábavu, která je vyloženě individuální (lovit samé "trofeje" / mít plný mražák / užívat si přírody / cokoli tě napadne). Otázkou je, zda-li by ta rybařina měla být jenom zábava... asi je minimálně vhodné k ní přiřadit nějakou tu zodpovědnost a něco jí dát (a tím nemyslím čas a peníze). Trošku v sobě potlačit to "já chci", myslet taky na ryby a vidět věci v souvislostech...

Pokud jsi strávil na soukromáku jeden den, tak je to o 2 dny méně než já loni :-) ten jeseter je ze "Skaličky" - z doby, kdy jsem začal rybařit (pokud sis v mé kartě všimnul, tak nerybařím dlouho). Kaprařil jsem na soukromácích a myslel si, jaká že je to bomba. Teď si to už nemyslím :-) Každopádně mohu ocenit fakt, že jsem si tam ošahal první ryby a něco málo se naučil (na svazovce by to určitě trvalo déle) - také dokážu pochopit něco jako "rodinnou dovolenou na soukromáku" anebo člověka nemajícího čas na rybaření s chutí si něco potahat... mě už tohle neláká a nebudu kvůli tomu rybáře pranýřovat (pokud si o to nebude vyloženě říkat :-)). To si musí obhájit každý sám před sebou... pokud si to vůbec chce obhájit :-)
Jak jsem psal, loni jsem měl 3 návštěvy na soukromáku, neb jsem to slíbil svému bývalému(?) kaproparťákovi, který je často obráží. On se mnou na oplátku občas zajde na řeku, ačkoli ji zřejmě moc nemusí. Co by člověk neudělal pro přátele :-)

Věřím, že najít dobré místo na tak velké vodě by se dalo nazvat uměním :-) ale dostat to na podnose... no nevím, vidíme to jinak. Mě osobně by docela vadilo investovat třeba do takové výpravy čas, peníze a nemalé úsilí, a pak to jen tak z plezíru "frknout" na veřejný web... přijde mi to jako takové házení (mých) perel sviním :-)

Miláno BRH - Profil | So 21.1.2012 0:48:19

meteor >> docela obdivuji tvoji slohovou práci o páteční půlnoci. Po pravdě jsem docela rád, že nevidím věci tak černě jak píšeš. Ono je to pak na těch rybách trošičku zábavnější a jednoduší. Člověk si pak lehko v sobě obhájí ten jeden den v roce strávený s kamarády na soukromém revíru. Věřím, že ty si na tom podobně a proto si na ten soukromáček také rád odskočíš :-D. Nebo si snad jel chytit jesetera atd... až někam do Ruska??? :-D popř. přišel čistě náhodou na medovku někde v povodí strého Baťi? :-)))
Věř, že najít dobré místo na revíru několikrát větším než je Orlík je kumšt a člověk, který ráčí urazit takovou cestu jako my si zaslouží pomoct. Ostatní už pak bývá na něm a jeho rybářském citu!!!

Každopádně eště jednou díky za zajímavý příspěvek. Alespoň si dobře vyplnil ty Dejvova prázdná místa :-)))



sliver - samolibý vůl - Profil | So 21.1.2012 0:35:19

Raf >> to je jasné, že promluvil adrenalin. Musel to být dobrý výlet, video super. Na citlivky se vyser.

Raf - Profil | So 21.1.2012 0:24:43

Ještě k těm emocím na závěr "traileru". Všichni na sobě asi občas cítíme, že nás lovecká vášeň trochu mění. Nechali jsme to tam schválně kvůli tomu, aby bylo vidět, co dokáže adrenalin. Kluci se k sobě tahle normálně nechovají. Nebylo samozřejmě nic jednoduššího než něco takového vystřihnout, ale to by někteří přišli o emotivní zážitek :-)

meteor - Profil | So 21.1.2012 0:06:53

Raf >> předem děkuju za příspěvek, který jsem nečekal :-) Docela oceňuju lidi, kteří - ač mají jiný názor - dokáží diskutovat / reagovat na úrovni.

Ad. ohnisko: ano, to bychom mohli :-) Ryba má být samozřejmě hlavním motivem fotky a je pravdou, že v případě neudání míry (respektive udání skutečné míry) je to asi OK. Faktem je, že lidé jsou na tohle hákliví (včetně mě :-)), neb "přeháněčů" je docela dost... ale na druhou stranu, takoví ze sebe většinou udělají blbce sami (tím, že ji zveřejní třeba zde na mrku.cz) , neb se to dá většinou poznat. Tím nemíním tebe / vás, je to samozřejmě míněno obecně. Tvé vysvětlení beru.

Ad. oblouk: vyšponování jsem si pravda nevšimnul. Každopádně je lepší rybu na metr položit... tuším, že je to tak psáno i ve vyhlášce ;-)

Ad. zahraniční revíry: svým způsobem máš pravdu, na druhou nejen tady na mrku.cz se píše, jak Češi "zdevastovali" některé zahraniční revíry (a není to o masařině) díky tomu, že se zde (v ČR) proflákli. Ale tak to je tvoje / vaše svědomí... mně to přijde zbytečné uvádět takhle konkrétně.

Tož tak, ještě jednou díky za reakci.

Piskořík - Profil | So 21.1.2012 0:05:06

meteor >> Já jsem své posty už dávno změnil z normálního na "hloupé". A vratná změna by byla zpětným posunem v mé virtuální komunikaci....:o)



Nemyslím, že bych tím něco zaplácl...naopak, dobře se v postu zorientuješ a druhak tím lze lépe pochopit a oddělit jednotlivé statě celého přízpěvku....:o)

Raf - Profil | So 21.1.2012 0:04:17

Dejv >> To víš, děláme co můžeme, abychom tě nezklamali :-)

Raf - Profil | So 21.1.2012 0:02:40

Shafi >> Na Ebro samozřejmě jezdí i hodně slušných rybářů :-)