Diskuse k článku: Poslední účinkování ve feederové lize

Autor diskuse: Azbest - Profil , 10.11.2011

Azbest - Profil | So 24.8.2013 8:31:56

sirus13 >> :-))

sirus13 - Profil | Ne 19.5.2013 21:48:57

Pak se ale náhle dostavil nádherně brutální skoro centimetrový záběr (takřka hokejka, jak říkáme rasantním kapřím jízdám) a já pozorný a koncentrovaný, jsem ještě v pohybu zasekl.
dlouho me nic tak nerozesmalo, diky :)

Azbest - Profil | Út 24.1.2012 19:50:30

Ponty >> ahoj Luboši.
Za ty dva roky jsi o nic nepřišel.Už loni jsme chtěli skončit, ale oslovil nás sponzor, tak to ještě žvejkli, ale měli jsme se na to vybodnout.
Myslím, žeš trefil poslední dobrý roky-to je taky úspěch:-)).
Já vůbec neříkám, že tam nezůstali žádný fajn lidi-jsou tam.
Ale jaksi ...ale já myslím, že víš odkud vítr vane.

Louda - Profil | Út 24.1.2012 18:37:08

Ponty >> pokud neni velka voda tak jo

Ponty - Profil | Út 24.1.2012 18:35:38

Louda >> kolo u mne také nahradilo ryby:-) nevím jestli se vracím, ale k vodě bych se rád někdy dostal. Co VABANK, funguje ještě?

Louda - Profil | Út 24.1.2012 16:39:54

Ponty >> to jsem rad ze se vracis k rybarine tady se toho moc nezmenilo jen PetrK prestal chytat a dal se na kola

Ponty - Profil | Po 23.1.2012 22:55:48

Nazdar Louda:-) neumřel, jen jsem si dal od ryb pauzu. Tak trochu jsem se pracovně osamostatnil a zjistil jsem že vlastně ani nevím kolikátého je. po dvou letech bez povolenky, začínám brouzdat a zjišťovat co je nového. A co je vlastně v Plzni nového?

Louda - Profil | Po 23.1.2012 20:26:44

Ponty >> a já myslel že jsi už umřel a ty se klidně někde flákáš -)))

Ponty - Profil | Po 23.1.2012 19:43:17

Ahoj Petře, Nějakou dobu jsem ligu nesledoval a po pár dnech pročítání všeho možného, jsem docela zaražen. Pořád vzpomínám na partu kolem feederu před 3 lety jako na bezvadnou. Udivuje mne kam se vše zvrhlo:-( Je to škoda. Letos se chystám na nějaký závod jako divák,tak jsem zvědav co a kdo se změnilo. Snad se někdy potkáme u vody při klidné rybačce :-)

Azbest - Profil | Po 12.12.2011 10:50:00

Petr Havlíček >> no tak proti mně bys asi hvězda byl.
Já hrál jen za školu, meziškolní soutěže a pak trochu na vojně, kde jsem si ovšem hned na poprvý smrtelně znepřátelil náčelníka přes sport v hodnosti kapitána.
Když se tam chystal první turnaj (Topolčany 1981), tak se mě zeptal, jestli mě v oddílu nenaučili natahovat síťky, když si místo stavění stolů pinkám o zeď. Já mu bezelstně odpověděl, že ne, že nás učili hrát pinkpong.
Dábelsky se zasmál a okamžitě mě vyzval.
V žádným ze tří setů si nedal ani deset (z 21) a já vůl si zadělal na půlroční lampasáckou šikanu, jakou tam nikdy nikdo nezažil.
Já to s těma penisy, co si vynucujou autoritu prostě nemám lehký celej život:-)).

Petr Havlíček - Profil | Po 12.12.2011 8:52:52

Azbest >> já jako hráč taky nebyl žádná hvězda. Nej kdysi dávno KP I.tř. a skoro celej pinkponkovej život KP II.tř. to je nejnižší krajská soutěž. A od tý "mrtvičky" už to nejde skoro vůbec.

Louda - Profil | Pá 9.12.2011 18:56:41

Azbest >> Morava je Morava
na MeMiČr při tréningu jsem chytal hrouzky na 1g splávek v sobotu do 10g a při balení se protrhlo nebe v neděli to bylo v lepším případě na 40g

Azbest - Profil | Pá 9.12.2011 18:50:42

Petr Havlíček >> ale jo.
Já se taky do GP až tak nemontuju, protože bych tam stejně nejel.
S tím pinčesem jsi mě překvapil.
Taky jsem ho hrával trochu závodně, ale na republikový urovni ani omylem:-).
Docela bych si občas plácnul, ale není s kým, ani kde...asi to znáš.

Azbest - Profil | Pá 9.12.2011 18:48:08

Martin M. >> já si vůbec nemyslím, že by to někdo udělal naschvál, natož někomu-to snad ani nejde.
Ale je jasný, že to byl pro někoho zářez a taky bych kafral.
Přírodě neporučíš a věci se dějou samy.

Martin M. - Profil | Pá 9.12.2011 13:35:53

Azbest >> prutok Moravy na GP jsem sledoval a lepe reseno to byt ani nemohlo. Cele leto bylo velmi suche, ale ty 4 dny drsne prselo a prutok zdaleka nebyl na 150g krmitko, ale spise na dlazebni kostku. Pripominam, ze teklo 250k/s. Sam bych tam nad 80k/s nesel a uz to je tak na 100g krmitka. Navic voda brala vsechen bordel ze brehu, ktery se tam za nekolik mesicu nahromadil.

Petr Havlíček - Profil | Pá 9.12.2011 13:30:31

Azbest >> ... k tý Moravě. Vím, že tam už někdo byl snad od středy, nebo čtvrtka. Pro něj to je dost průšvih to je jasný. Mimochodem i já měl objednaných 4 kila žížal (pro dva). Ale protože před každým závodem sleduju předpověď a průtoky, tak v tomto případě se o velký vodě nemohlo vědět dopředu ani náhodou. Velkej déšť na horním toku přišel někdy v úterý - ve středu. Protože jsem tam chtěl jet už v pátek ráno, tak jsem byl na předpovědní mapě desetkrát za den. A to, že se nebude moci chytat mě bylo jasné až od čtvrtka (i bez pořadatele). A zrušený to bylo podle mě až ve čtvrtek večer, nebo v pátek ráno. Je to pozdě, je to na ho.no, ale co s tím? Je fakt, že pořadatel měl dvě možnosti. Zrušit to a očekávat nas.ání pár lidí a nebo to nechat být. Pak by byl nas.anej celej ansábl, co by do UH přijel zbytečně. Podle mě rozhodli dobře.

A to ostatní se mě těžko komentuje.

Už jsem to tu jednou psal. Skoro celej život jsem "něco" organizoval. V pink ponku celostatní turnaje, v rybách Carp ligu ..., řídil Carp club a móóóóóckrát jsem byl nazván debilem přesto, že jsem se vždy snažil rozhodovat podle svýho nejlepšího svědomí ...

Kdo nic nedělá, nic ...





Azbest - Profil | Pá 9.12.2011 11:55:06

Petr Havlíček >> no víš...
Pokud já mám správný informace, tak o velký vodě se vědělo dávno a bylo jasný, že ta voda bude na GP nechytatelná, ale organizátoři čekali do poslední chvíle a zrišili to den před, nebo možná vlastně dokonce až v pátek.
Jenže-živou si musíš zajistit dávno předem a někteří už byli v tu dobu hlavně na cestě na Moravu.
A když přijedeš někam do horoucí prdele ze západních Čech s nakoupeným krmením a živou, tak do toho zahučíš rázem za několik tisíc.
A když tam potom zjistíš, že seš tam zbytaečně, protože někdo chytrej to zrušil a ty ses to už nemohl dozvědět, tak je poměrně značně vygínou ke zdi-že?
Můj bojkot by zdaleka tak tichej nebyl.
Dobrej tah by to byl kdyby se udělal včas..
Ne každej má UH u čumáku a může prostě jen ráno nevstat.

No a to je ono, že někdo úmyslně podvádí, to se v pohodě přejde, že někdo zabíjí ryby ze závodního vezírku (a to mám ty čtyřmetrový, aby se jim nic nestalo), to se v pohodě přejde...to se nic neděje.
Ale že my kvůli tomu, že se dějou křivárny se souhlasem rozhodčích, nenastoupíme do závodu, tak to se trestá a ne jen tak naoko, jako synek podnikatele s rybařinou.
Pochopitelně, že ne podvodník.
Ne masař.
Ne rozhodčí, keterej si může dělat co chce.

To my jsme poškodili všechny závodníky a znehodnotili závod a v Uničově se na tom kromě jednoho hlasujícího všichni vzácně shodli.
Takže my jsme za jednu věc potrestaní hned 3x a to nemá obdoby ani v pokřivený český justici.
Obávám se, že to právní řád ani neumožňuje, ale je mi to šumák, protože nás vyloučit na sezonu z ligy, ze který jsme na protest odešli, to můžou vymyslet jen kocourkovští papaláši:-)).
Taky hned prohlasovali, že kdo bude neposlušnej jako my, tak bude od příště vyloučenej na DVĚ sezony.
BUBUBU!!!

Proč?
No přece přece proto, že jsme povstali (nebo spíš zůstali protestně ležet) proti konání hlavní rozhodčí, která žije s polobohem.
Ještě se ti nechce blejt?
Tak to je Tvůj zdravotní stav celkem v pohodě:-).

Petr Havlíček - Profil | Pá 9.12.2011 11:13:23

Azbest >> no jo no, ono já se třeba ty "věci" z Mušova dozveděl až tady z diskuse.
A jestli tam někdo podváděl, tak měl být potrestán podle pravidel. A kdyby se to navíc tam řeklo při vyhlášení určitě by to byl pro dotyčného větší trest, než nějaké Enko.

Mě třeba překvapil takový malý bojkot GP Moravy ze strany určitých závodníků i funkcionářů, protože bylo přeloženo, když na řece Moravě se blížila velká voda. Já to vnímal, jako dobrý tah závod zrušit a nejebat se se 150 gr. krmítkama . Navíc kluci zajistili náhradní atraktivní revír, který byl spestřením sezony.
Podle mě za to patřila "Moravě" pochvala a zatímco někteří nešetřili kritikou. Dva pohledy na stejnou věc.

Ale proč to vlastně píšu. Víš, já už jsem vzhledem k zdravotnímu stavu šťastnej, za každou další sezónu, kterou můžu chytat, tak možná dost věcí přehlížím, nebo si je nechci připustit.


Azbest - Profil | Čt 8.12.2011 13:02:54

Petr Havlíček >> Zapomněl jsem dodat, že to, co jsem napsal, se zrovna tak týká toho, jak poslední sezony závodění vnímá Technik.
Probrali jsme to spolu dostkrát na to, abych mohl zcela zodpovědně říci, že on (a stejně tak hrabě Seleke) je otrávenej, demotivovanej a vyhořelej z těch samých důvodů a pohnutek, jako já..
Už loni jsme uvažovali o tom, že se na to vybodneme, ale pak nás oslovil sponzor a navíc byl volnej Seleke, takže jsme to ještě nezařízli.
Jenže atmosféra se nezlepšila-naopak a do toho ještě podivnosti kolem MS a nominací, pak ten hnus na Mušově...to už nás dorazilo.
Pro mě to na zvracení prostě je-třeba máš silnější žaludek a jseš z kaprařiny otrlejší...?:-)

Azbest - Profil | Út 6.12.2011 18:09:37

Kocháč >> já si myslím, že kšeft v rybařině je dneska tak ošidná věc, že nikomu, kdo ho dělá, není, co závidět, protože s ohledem na konkurenci a rizika s tímhle byznysem spojená bych to toho určitě nešel.
A kdo se k tomu uvázal a bojuje, tak ten má můj respekt na jakýkoli úrovni-ostatně jako kdokoli, kdo dneska jde s podnikatelskou kůží na trh bez vyloženejch kurváren.
Já vidím jako mor osobní ambice ohledně prestiže ( a to nemyslím prestiž závodnickou-ta je přirozeně zdravou motivací).
Ta touha-zanechat "votisk".

Navíc si moc dobře pamatuju ty časy, kdy si na závodech v pátek podával ruku každej s každým a jsem z toho trampingu takovej nedospělej romantickej idealista:-).

Azbest - Profil | Út 6.12.2011 18:04:06

Petr Havlíček >> je to trochu jinak Petře...hodně jinak.
Moje vyhoření se váže právě k tomu, z čeho je mi v poslední době nevolno a to jsou zoufale osobní ambice a přístup některých lidí a těch jsem si vážit přestal.
Nemluvím rozhodně o Bromákovi, Kukačkách, nebo Moravě.
To, co někdo pořád vydává za svou usilovnou práci ve prospěch feederu (a někdo tak i vnímá), já už nějakou dobu vidím jako politikaření, papalášství, bafuňářství-jak to jinak nazvat.
Chápu to tak, že když se ve feederu nedaří závodění, ani byznys, tak se musí aspoň funkcionařit, ale hlavně něco "znamenat", u všeho být, o všem rozhodovat a nejlíp celý feederový dění úplně vlastnit.
No a v politice, jak řekl Jyrka se dá spolupracovat klidně i s marťanama, pokud to splní účel přínosu při volbách do náležitých orgánů.
Akorát, že to pak holt přináší paranoiu a stihomam, takže kdokoli náležitě nekejvá, je nepřítel, hrozící nebezpečím znevážení (nebo odhalení?) a je fuk, kdyby měl náhodou třeba pravdu.
My s ním zatočíme po našem.
PO BOLŠEVICKU!
Copyright:Tankovej prapor, nebo Baroni-trochu se mi to překrejvá.
Za to já nikoho uznávat, ani mu děkovat nemám potřebu.

No a v takovým prostředí člověk jako jsem já, vyhoří snadno, protože tak silnej žaludek nemám a některý lidi jsou tak čitelný, že nelze přehlédnout to drápání se vzhůru, ani prostředky k tomu drápání potřebný.
Poměrně slušná socoilogická studie to ale rozhodně je:-).

Martin M. - Profil | Út 6.12.2011 17:32:49

Kocháč >> jde pouze o kseft? To prosim trochu rozved, ty muzes, ty jsi cizi :-)

Červené karty: Malda512