Nevolnost po nadměrné konzumaci ryb

Autor diskuse: rover - Profil , 25.7.2011

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 25.7.2011 15:30:23

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 25.7.2011 15:25:59 >> to není tak úplně pravda.

nepijunesouložimnekouřimapouštim - Profil | Po 25.7.2011 15:25:59

čemu nerozumím, tomu se nesměju!!!
hahaha

rover - Profil | Po 25.7.2011 15:15:15

karel.datel >>
No vidíš, redaktor se hospitalizace nebojí, asi mladej a hodně odvážnej :-)

retrívr - Profil | Po 25.7.2011 15:10:18

karel.datel >> To víš, že jsem to s tou chytrostí myslel nadneseně, máš pravdu, že by to odvahu chtělo, na to musí být nátura.

rover - Profil | Po 25.7.2011 15:08:53

retrívr >>
jj, také jsem si ho musel vícekrát "přelousknout" ...
Ahoj Pavle :-)

karel.datel - Profil | Po 25.7.2011 15:08:33

retrívr >> I kdyby mě něco takového napadlo, bál bych se to vyjevit, abych neskončil na izolaci.

retrívr - Profil | Po 25.7.2011 15:06:17

rover >> Zdravím Pavle, chtel bych být taky tak chytrej, jako autor článku.Vyhrábl jsi dobrej článek, člověk jen zírá.

karel.datel - Profil | Po 25.7.2011 15:05:42

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Babička mě kdysi naučila říkanku, takovej marketingovej popěvek, pochází z I. světové války: "Odkolek je pacholek, peče chleba z pilinek, kdo ten chleba žere, ten prkýnka sere." Značka byla obnovena, koumám, že jim ten slogan prodám :-))) Odkolkův chléb k candátovi, aby byl inetový šarlatán uspokojen.

rover - Profil | Po 25.7.2011 15:02:24

DAVISS >>
Je vidět kolego, že se vyznáš :-)

nofish - Profil | Po 25.7.2011 14:57:27

Netipa - poslední hrdina MRKu >> ok, příště ho posypu pylinama.

DAVISS - Profil | Po 25.7.2011 14:56:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

no tady jsou taky informace k nezaplacení
http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/test-kolik-toho-vi​te/

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 25.7.2011 14:56:12

nofish >> Hlupáčku. Candát je přeci přiřazen k proměnlivé fázi země. Podle článku tedy musíš jíst candáta se dřevem, jináč tvá stolice bude mít kvalitu kovu

nofish - Profil | Po 25.7.2011 14:54:11

karel.datel >> fernet jsou bylinky, plzeň je plzeň- bylo to candátem :-) (přesněji jeho nadměrnou konzumací)

Zlejšek - Profil | Po 25.7.2011 14:53:50

Ryby je potřeba prokládat pivem a pak je jedno, v jakém množství se konzumují. Případná nevolnost se dá spolehlivě léčit slivovicí :-)

karel.datel - Profil | Po 25.7.2011 14:52:01

nofish >> Candáta jsem ještě nejed, ale po Fernetu mi slejzaj nehty naprosto spolehlivě :-)))

nofish - Profil | Po 25.7.2011 14:47:09

Nevolnost po nedměrné konzumaci ryb je asi pravda. Na podzim jsem sežral s kolegou každý jednoho candáta (tak 60cm) s čerstvým chlebem. Dali na to cca 10 plzní a pár fernetů a bylo mi nevolno. Teď je to jasné- bylo to z těch ryb..............

Opravdu zajímavé- nepochopil jsem totiž o co jde :-D

Butchi - Profil | Po 25.7.2011 14:47:00

Já teda nevím, na jakém materiálu fičí pan autor, ale rád bych si to nakoupil do práce.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 25.7.2011 14:41:16

To je co za píčovinu toto? Jaký čaroděj - šarlatán tyto řádky sepsal? Bůh o tom ví?

karel.datel - Profil | Po 25.7.2011 14:37:20

Batuta >> Jen jsem se pokusil stvořit tezi v duchu daného článku. Jinak souhlas, když nemůžu mít celého koně, koupím si aspoň kousek.

Batuta - Profil | Po 25.7.2011 13:38:33

karel.datel >> Náhodou, taková paštika ze slavičích jazýčků je vynikající, akorát potřebné suroviny je málo, tak to ředím koňským masem v poměru 1:1...na jeden slavičí jazýček jednoho koně...

karel.datel - Profil | Po 25.7.2011 12:21:35

Mandragóra za úplňkové noci, na šibeničním vrchu utržená, žábí hlen, slavičí jazýček, lžička komářího sádla, pavučina hajzlovýho pavouka, panenská moč. Vaříme v kotlíku tři hodiny, podle potřeby svěcenou vodu podléváme a pak za stálého míchání do hajzlu vylejeme.