kukuřice amur

Diskuse k nástraze/návnadě kukuřice amur

Autor diskuse: milfo - Profil , 11.5.2011

MATUS K. - Profil | Út 10.7.2012 9:07:43

Naozaj to funguje na 100% konecne sa podaril amur a kapre idu tiez fantasticky aby som neporiekol velmi dobra navnada aj nastraha nech sa Vám darí Petrov zdar :))))))

penčák - Profil | Ne 29.5.2011 17:40:31

kolik cukru mam pridat ke kukurici? Prej to pak lepe kvasi?

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 15:30:54

d a v i d >> to je taky možnost, pokud tě bude bavit následně umývat to v čem jsi to uvařil

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 15:28:42

Soulfish >> takze neni lepsi nechat kvasit ve vode ve ktere sem varil, s tim ze by byla kukurice cela ponorena?

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 15:27:34

d a v i d >> protoze ty potrebujes co nejvetsi cast hmoty která má kvasit zbavit kontaktu s kyslíkem, protože kvašení je anaerobní proces = ta vrchní krusta nezkvasí, ale to všechno pod ní ano, protože v tom by už vzduch/kyslík být neměl.

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 15:23:26

Soulfish >> ano souhlasim, jen blbec si na to vezme jednou tak velkej kybl, ale co to meni natom ze tam proste kyslik bude tak jak tak

danoazrael - Profil | So 21.5.2011 15:23:10

Po třech týdnech přestala bublat, byla zkvašená, ale amury na ni nešli naštěstí alespoň kapři.A šli pouze na skvašenou na obyč vařenou ani žádnou s příchutí ani ťuk.Ale je to asi tím že jsem jí většinou krmil.

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 15:15:28

d a v i d >> no..průměrně inteligentního člověka by mohlo napadnout zavřít to do něčeho s odpovídajícím objemem = minimum přítomného kyslíku.. teda aspoň doufám, že by ho to napadlo ;-)

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 14:37:28

penčák >> fermentace nejlip ve vode

d a v i d - Profil | So 21.5.2011 14:36:56

Soulfish >> a kdyz to do neceho poradne zavre tak tam uz kyslik nebude? :D kam zmizi? :D

Soulfish - Profil | So 21.5.2011 14:15:12

penčák >> nemá tam být hlavně kyslík, tak to do něčeho pořádně zavři

penčák - Profil | So 21.5.2011 13:32:36

když je tedy řeč o fermentaci, musí být kuku potopená, nebo tam nemá být žádná voda??

boss254 - Profil | Pá 20.5.2011 21:51:59

ale musi tgo byt masaker skysnute aby na tom bola az plesen aa botom to je zabava jeden amur za druhym :-) ale dost to smrdi :-)

penčák - Profil | Pá 20.5.2011 10:57:16

Kukuřici mám namočenou alespoň týden už jen z toho důvodu, že je pak rychleji uvařená.
Potom ji vařim v papiňáku cca 1,5 hodiny uplně do měkka a pak nechám ještě odstát aby došla.
Nenechávám ji nijak kvasit, rovnou po uvaření s ní zakrmuji a úspěchy mám také.

tuzemak - Profil | Pá 13.5.2011 20:35:32

Nelinář >> i já zkusím překladač,ale moc nedoufám,že hotentonština tam bude ha hááá

pouštěč - Profil | Pá 13.5.2011 20:35:17

milfo >> ach jo to je snad parodie ne :-( to že si asi nikdy nebyl ve škole o to se nebavme ale jak můžeš napsat že je něco 100% kor u amura ale jak píšeš zkusím 100% jistotta mě láká a co když nic co dojedu si pro tebe ty namícháš tvou zázračnou kukuřici a pudeš i chytit amura na náš rybník je jich tu dost uvidíme :-(

jkros - Profil | Pá 13.5.2011 20:15:26

Ach ten češtin...

Nelinář - Profil | Pá 13.5.2011 20:11:01

Nejsu žádný jazykozpytec, ale co je moc, to je moc.......návod si zkusím přeložit do nějaké srozumitelné řeči, a potom zkusím......

gorgy - Profil | St 11.5.2011 17:19:53

a co jine ryby jako cejni a kapri? nebo to je jen na ty amury?

Fishky - Profil | St 11.5.2011 16:51:24

milfo - >> nevař to s cukrem, trvá to déle a to "kažení" je fermentace, ale dva dny tedy netrvá... ;-)