MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

OKOUNOVÁ (falešný humr)

Diskuse k rybímu receptu OKOUNOVÁ (falešný humr)

Autor diskuse: Fanax ®14.4.2011

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Delwin - ® Út 13.3.2012 18:54:57
no já mám zkušenost že to jde,a dost receptů na pomazánky je právě z bílé ryby.ale co si budem povídat,je jasné že z okouna nebo nejlíp candáta bude asi nejlepší.mi to ale příjde jako plýtvání kvalitním masem ryby.a ta blátivost je podle mě důsledek převaření.
N Fanax - ® Út 13.3.2012 14:44:36
Delwin >> Z bílé ryby se nedá dělat,má blátivé maso.
N Delwin - ® Út 13.3.2012 14:01:25
možná dobrý recept,asi vyzkouším,jen ne z okouna.vybrat kosti z malého okouna mi příjde jako nadlidský výkon,a pokud už vezmu většího,raději si ho vychutnám jako rybu než jako pomazánku.do těch pomazánek bych tak viděl perlíny,plotice,tlouště nebo podoustve.velkých kostí se dá dobře zbavit vyfiletováním a a malé se rozpadnou.okoun má i ty malé kostičky dost tvrdé.
N Fanax - ® Út 13.3.2012 13:49:19
Sven >> Díky za další recept,ale maso je maso.
N Fanax - ® Út 13.3.2012 13:48:06
Jumbo >> Nazdar ty vydro,ale já jí nastavuji ploticí.
N Sven - ® Út 13.3.2012 13:16:03
rybomil >> no ale zase je v tom plno všelijakejch vitamínů :-)))
N rybomil - ® Út 13.3.2012 13:12:09
Sven >> joo ,sice joo, ale to je stejný jak ten tatarák z brambor :-(.... ...znáš to, z lejna bič neupleteš.
Sám Polraich říká že základ dobrého jídla je nákup !
N rybomil - ® Út 13.3.2012 13:06:48
Potvrzuju. Sám jsem ji nedělal, bo nikdy nemám dost okyšů, ale kámoši na jihu jsou tímhle známý. jeden okyše neškrábe, ale napařuje v páře na sítě v brutaru a pak sloupne kůži i se šupinkama. Asi 2x jsem to viděl dělat, chce to dost praxi, čili jsem si na to netroufnul.
N Sven - ® Út 13.3.2012 13:06:42
Fanax - >> tady máš jeden recept na humrovou pomazánku, když okouni neberou :-)

Humrová bez humra

100g majonézy
200g syrové karotky
100g syrového celeru
50g cibule
štáva z citronu
sůl
Do majonézy přidáme jemně nastrouhanou karotku a celer, jemně nakrájenou cibuli,
citronovou šťávu, sůl a vše promícháme.
Dobrou chuť :-)
N Jumbo - ® Út 13.3.2012 12:58:02
Také mohu potvrdit ryby moc nejím ale tuhle pomazánku mám moc rád.Fanax naprášim tě Marcelovi a Lence.
N DATTEL - ® Út 13.3.2012 12:44:10
Mohu jenom potvrdit.Je vynikající.Mám od Fanaxe recept už delší dobu a je to bašta.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Podpora mládeže.

V průběhu závodu Method Feeder Cup proběhne sbírka rybářských věcí, které následně věnujeme rybářským kroužkům v našem okolí. Jestliže nepotřebujete staré pruty, splávky, háčky a další věci, které vám...

Čest Tvé památce..

Ivoši, přeji Ti tam nahoře splnění snu, který si přetvořil do textu své písně: "Jedno přání na srdci mám, tak mě poslouchej. Může se zdát trochu pošetilý, přesto ho mám.
Chtěl bych být řekou,...

pozdrav

Posílám pozdrav tam nahoru Ivošovi S........nikdy nezapomenu :-(

Odešel Rybář

Dnes nás náhle opustil kamarád, rybář a skvělý muzikant Ivo Sláma
Všichni,kdo jste ho znali, věnujte mu tichou vzpomínku…

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNezničitelný Splávek

Za 49 Kč s DPH.
Oblíbený nezničitelný splávek nyní nově v 8 a 10 gramech na dravce.


akce, rybareniNOVINKA 2017 Mikbaits Těsto Krvavý Huňáček 200g

Za 150 Kč s DPH.
Dodáme do 24 hodin.Dlouho jsme pracovali na tom, abychom vám mohli nabídnout trvanlivá těsta ke všem druhům boilie, které ....


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby JESETER Rybářské potřeby JESETER

Karlovy Vary - Dvory, Kpt. Jaroše 198/17