MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

OKOUNOVÁ (falešný humr)

Diskuse k rybímu receptu OKOUNOVÁ (falešný humr)

Autor diskuse: Fanax ®14.4.2011

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Delwin - ® Út 13.3.2012 18:54:57
no já mám zkušenost že to jde,a dost receptů na pomazánky je právě z bílé ryby.ale co si budem povídat,je jasné že z okouna nebo nejlíp candáta bude asi nejlepší.mi to ale příjde jako plýtvání kvalitním masem ryby.a ta blátivost je podle mě důsledek převaření.
N Fanax - ® Út 13.3.2012 14:44:36
Delwin >> Z bílé ryby se nedá dělat,má blátivé maso.
N Delwin - ® Út 13.3.2012 14:01:25
možná dobrý recept,asi vyzkouším,jen ne z okouna.vybrat kosti z malého okouna mi příjde jako nadlidský výkon,a pokud už vezmu většího,raději si ho vychutnám jako rybu než jako pomazánku.do těch pomazánek bych tak viděl perlíny,plotice,tlouště nebo podoustve.velkých kostí se dá dobře zbavit vyfiletováním a a malé se rozpadnou.okoun má i ty malé kostičky dost tvrdé.
N Fanax - ® Út 13.3.2012 13:49:19
Sven >> Díky za další recept,ale maso je maso.
N Fanax - ® Út 13.3.2012 13:48:06
Jumbo >> Nazdar ty vydro,ale já jí nastavuji ploticí.
N Sven - ® Út 13.3.2012 13:16:03
rybomil >> no ale zase je v tom plno všelijakejch vitamínů :-)))
N rybomil - ® Út 13.3.2012 13:12:09
Sven >> joo ,sice joo, ale to je stejný jak ten tatarák z brambor :-(.... ...znáš to, z lejna bič neupleteš.
Sám Polraich říká že základ dobrého jídla je nákup !
N rybomil - ® Út 13.3.2012 13:06:48
Potvrzuju. Sám jsem ji nedělal, bo nikdy nemám dost okyšů, ale kámoši na jihu jsou tímhle známý. jeden okyše neškrábe, ale napařuje v páře na sítě v brutaru a pak sloupne kůži i se šupinkama. Asi 2x jsem to viděl dělat, chce to dost praxi, čili jsem si na to netroufnul.
N Sven - ® Út 13.3.2012 13:06:42
Fanax - >> tady máš jeden recept na humrovou pomazánku, když okouni neberou :-)

Humrová bez humra

100g majonézy
200g syrové karotky
100g syrového celeru
50g cibule
štáva z citronu
sůl
Do majonézy přidáme jemně nastrouhanou karotku a celer, jemně nakrájenou cibuli,
citronovou šťávu, sůl a vše promícháme.
Dobrou chuť :-)
N Jumbo - ® Út 13.3.2012 12:58:02
Také mohu potvrdit ryby moc nejím ale tuhle pomazánku mám moc rád.Fanax naprášim tě Marcelovi a Lence.
N DATTEL - ® Út 13.3.2012 12:44:10
Mohu jenom potvrdit.Je vynikající.Mám od Fanaxe recept už delší dobu a je to bašta.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového (všeobecné)
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniIMPERIAL BAITS - Tekutý dip Carptrack Amino WORM UP 150ml akce!

Za 279 Kč s DPH.
Impozantní dipy z naší produkce. Plně kompatibilní se všemi našimi příchutěmi boilie. Pro maximální efekt ponořte vaši nástrahu na 24hodin do dipu.


akce, rybareniJET FISH - Exkluzivní pelety na chytání 20mm 250g (kyblík) akce!

Za 97 Kč s DPH.
Skvělé chytací pelety sestavené z našich nejúspěšnějších boilie směsí a nejúčinnějších příchutí. Jsou určené na rychlé chytání. Díky silnému uvolňování atraktorů, jsou velmi účinné i ve studené vodě. Jejich účinnost ještě zvýšíte, když je před nahozením krátce ponoříte (na několik vteřin) do dipu.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
LOS-CORMORAN LOS-CORMORAN

Praha 3,130 00, Řipská 23