Brookie killer (vlastní vzor)

Autor diskuse: vedro - Profil , 8.2.2011

KUBA - Profil | Pá 5.8.2011 2:27:42

Kapr21 >> kdybys tak náhodou měl pocit, že jsi sám, tou cestou mechovou přijď rovnou k nám... s přezdívkou Kapr21 se ti bude hledat kamarád na muškařinu na "pěkný kus řeky a přírody" poměrně složitě... :-)

Le Big Mac - Profil | Ne 13.2.2011 12:35:11

To máme 21+31=52 Výsledkem je dvojice moudrých chlapců, kteří všechno vědí líp než ti druzí a nedají si do toho mluvit. Jen houšť! A nedejte se, chlapci, nejlepší je hlavou proti zdi!

Kapr21 - Profil | Ne 13.2.2011 1:22:46

Vedro - Máš pravdu. Kus cesty to k sobě máme. Tak třeba někdy se potkáme na Orlici:-). Na ty dvě trubky, co nás tady poučujou, už prdím...

vedro - Profil | Čt 10.2.2011 9:23:34

Kapr21 >> Díky, rád bych s Tebou zašel si zamuškařit, něco třeba i navázat ale máme to k sobě daleko i když možná jednou... Nech ty dva být ať si říkaj co chtěj...

medvěd - Profil | St 9.2.2011 21:44:52

Kapr21 >> opravdu naposledy.Anebo raději nic.Řeknu si něco o hrachu a stěně a půjdu dál.Užijte si to kluci

Kapr21 - Profil | St 9.2.2011 21:14:50

medvěd >> Ano chápu, že ses vyjádřil k mému příspěvku, ale ten souvisel s originální fotkou VEDRA. A ty jsi zde začal řešit naprostou kravinu, která nehraje vůbec roli, co se týká mušky, kterou zde VEDRO umístil. Podal jsi to tak, že zde na mrku je to jenom atlas mušek a musí zde být jen mušky vyfocené ve svěráčku. Jiné fotky se nepřipouští. A to je pro mě naprostá kravina. Kdyby jste raději ocenili originalitu fotky a neplácali zbytečné řeči o ničem! Momentálně nevím kdo je teď tak trochu v říši nasprostlých slov, že Michale?! Takže ten komentář, si nech od cesty a nepleť se do cizích rozhovorů! VEDRO, fandím Ti a přeju hodně úspěchů a okolo sebe co nejméně zde podobných a zbytečnosti komentujících pánů... Bohužel zde na mrku se setkáváme z chytrákama, jako jsou zde pánové níže. Jinak by bylo fajn, kdybychom se, Verdo, někdy třeba potkali na rybách a mohli společně projít nějaký pěkný kus řeky a přírody a přitom nenarazili na podobné pány..Muškaření zdar!

Michal - Profil | St 9.2.2011 20:08:44

vedro >> Ano, to je přesně ono, medvěda vůbec neznáš, ale napíšeš o něm, že když kritizuje, tak podle tebe nic neumí. Zamysli se nad tím.

vedro - Profil | St 9.2.2011 20:02:08

Michal >> Nevím jaké chytá ryby a váže mouchy medvěd a je mi to vlastně uplně jedno. Ty zase nevíš jaké mouchy vážu já a jaké chytám ryby. Toho frajera si nech pro sebe!

medvěd - Profil | St 9.2.2011 19:30:33

Michal >> klíd,tohle zvládnu sám.Nestojí to za to.Jen se mi líbilo to upozornění,že nejsem v atlasu v knížce ale na internetu.Nic víc

medvěd - Profil | St 9.2.2011 19:23:36

vedro >> znovu opakuji,nic jsem nekritizoval.Jen jsem vyjádřil názor na příspěvek Kapra,nic víc.S kvalitou mušky,kterou mimochodem nejsem schopen podle této fotky hodnotit,a ani nemám tyto ambice,to opravdu vůbec nesouvisí

Michal - Profil | St 9.2.2011 19:20:52

Kapr21 >> Kritizovat může jenom blbec, chovat se jako ty ovšem může jenom naturální blb. Medvěd vyjádřil svůj názor, nic víc, ve vší slušnosti, zatímco ty ses zachoval jako hovado, nic víc. Zamysli se prosím tě nad sebou, zatím studuješ, v praxi to pak s takovýmto chováním daleko nedotáhneš.

Michal - Profil | St 9.2.2011 19:19:16

vedro >> Až budeš chytat ryby a vázat mouchy jako medvěd, tak můžeš mít takovéto hloupé kecy. Zatím se presentuješ jako namyšlenej frajer, nic víc.

vedro - Profil | St 9.2.2011 19:11:39

Kapr21 >> Díky za informace o Divoké Orlici a v muškařině Ti přeji hodně úspěchů. Medvědovi si to vysvětlil velice dobře, a moje vize je že kritizuje jenom ten, kdo závidí a sám prd umí.

medvěd - Profil | St 9.2.2011 17:32:24

Děkuji za vysvětlení.Jestli jsi četl pozorně tak jsem vůbec nekritizoval mušku ani její fotku.Vyjádřil jsem se pouze k Tvému příspěvku,nic víc.Mimo to zde kritizovat můžu.Svůj postoj můžu vyjádřit třeba známkou,kterou presentaci kolegy ohodnotmí,Ovšem názor můžu vyslovit slušně,bez invektiv .Toho blbce přejdu,za reakci mi nestojí.Virtuální hrdinové jsou tím většími hrdiny čím jsou fyzicky dále od toho,do koho se snaží trefit.

Kapr21 - Profil | St 9.2.2011 15:54:28

vedro >> Děkuju Ti. Co se týká Divoké Orlice, tak je to pořád krásná řeka. Mockrát jsem tam nebyl, ale je tam pěkně. Docela dost malých potočáků, sem tam nějaký siven a taky dost ostroretek. Myslím řeku pstruhovou okolo zemské brány. Více mám prochozenou a prochytanou Divokou Orlici v okolí Kostelce, Doudleb, Častolovic..... jezdil jsem tam hodně na feeder, sem tam muškaření a přívlač. Je to hodně pestrá řeka, co se týká druhů ryb. Během 2 měsíců jsem tam nachytal 15 druhů ryb. Letos bych se tam rád zaměřil spíše na muškaření a pokusil se tyto druhy chytat na umělé mušky a zároveň se více věnovat muškaření na mimopstruhových vodách(řekách).

Kapr21 - Profil | St 9.2.2011 15:37:13

medvěd >> Nevím proč se tímto vůbec zabejváš! O tohle tady vůbec nejde. Nejsi v altasu v knížce, ale na internetu! Takže tady si může každý z rybářů vložit fotku, jakou chce nebo tu snad jsou nějaká pravidla, že se zde musí umísťovat fotky jenom ze svěráčku? Zde na mrku se nejedná o pravý atlas jako takový, pokud podle Tebe je atlas definován, jako soubor fotografií mušek vyfocených ve svěráčku. Myslím si, že tato konverzace na toto téma je úplně bezpředmětná a kritizovat někoho za to, že udělal vlastní fotografii a využil fantazii a mušku vyfotil v přírodě. Kritizovat to může jenom blbec!

medvěd - Profil | St 9.2.2011 14:32:49

Kapr21 >> jenže pak by ta muška dle Tvého vysvětlení neměla být v atlasu mušek,ale v nějaké fotogalerii,či příslušném pokecu.Atlas mušek je přece jen o něčem jiném než o neotřelých fotkách z přírody

vedro - Profil | St 9.2.2011 13:49:50

berlinan >> Díky, chytají. Měl bych prosím Tě na Tebe dotaz. Máš hezký fotky z Německa. Bydlíš tam nebo tam jen jezdíš? Byl jsem tam ale nechytal jsem. Jak to na těch Oder a Spree kanálech vypadá s rybí obsádkou? Co se tam dá chytit? Díky za odpověď. Docela mě láká to tam zkusit udělat vejlet.

berlinan - Profil | St 9.2.2011 13:41:43

vedro - >> me se libi...jestli chytaji, jsou to ok mouchy.

vedro - Profil | St 9.2.2011 8:49:18

Mates PB >> Přesně jak říká Kapr21. Fotky to jsou slušné, můžeš si to buď přiblížit nebo si vzít silnější brejle. Ve svěráčku se mi to fotit nechce bo je to běžné. Long live the nature.

vedro - Profil | St 9.2.2011 8:44:05

Kapr21 >> Díky Ti za hodnocení a též Ti fandím ve tvojem vázání. Fantazie je při vázání nových vzorů potřeba, bez ní by vázat vlastně ani nešlo. Mimochodem, jak vypadá Divoká orlice dneska? Dříve jsem tam hodně jezdil do míst kolem Zemské brány, krásná to řeka.

Kapr21 - Profil | St 9.2.2011 0:22:47

Mates PB - Z čeho je moucha vyrobena si můžeš přečíst a navíc na fotce je vidět vše dostatečně. Nevím proč by to měl fotit doma ve svěráku, když takovéto fotky z přírody jsou originální neotřelé, jedinečné a vypadají pěkně. Fotek ze svěráků, je plný atlas mušek a málokterá fotka je focená na jiném pozadí. Všechno to pak vypadá strašně uměle. Fotka z přírody je jen kuprospěchu věci.

Mates PB - Profil | Út 8.2.2011 23:55:59

Já na těch tvých fotkách vidím úplný hovno, vyfoť to doma ve svěráku.

Kapr21 - Profil | Út 8.2.2011 23:00:47

vedro - >> Opět povedená moucha. Hezká a určitě velmi dráždivá. Předpokládám, že by se dala použít i na jiné dravce než jen na sivena:-). Dalo by se o tom polemizovat. Zajímavé jsou i Tvé ostatní vzory mušek. Každá má něco do sebe a všechny fotky, které si sem dal, jsou originální a pěkné. Na kůže a v přírodě. Nádhera. Četl jsem tu kritiku v komentářích u jiné mouchy. Pochopil bych třeba kritiku, když by si dotyčný mouchu podle Tebe uvázal a nic na ni nechytil a nebo třeba jiný druh ryby než uvádíš(ale i tak by to byl velký úspěch a né důvod kritizovat). Není potřeba všechno bezpodmínečně vyzkoušet, aby člověk mohl říci, na co by daná moucha či vzor mohl fungovat. Je mnoho obecných informací k daným druhům ryb, které se dají vyzkoušet v praxi u vázání a nemusí se přímo vyzkoušet ve vodě To je až věc druhá. Člověk se přesvědčí o tom, že jeho úvaha byla strávná či nikoliv. Ale o tom je rybařina obecně. Zkoušet a zkoušet. Hlavní je ta chuť snažit se tvořit nové vzory. Taky muškařím a také si vážu mušky sám. Už to je více než 8 let. Hlavní je taky fantazie, která hodně pomůže. Přeju Ti hodně rybářských úspěchů, neztrácej nadšení pro to, co děláš a také mnoho dalších pěkných vzorů do budoucna:-)