Baťův kanál se může protáhnout až ke Kroměříži, lodě tak doplují na Hanou

Petr.OVA - Profil | Ne 30.1.2011 21:56:45

180 milionů? Břídilové. Podívejte se tady: http://www.vodohospodarske-stavby.cz/clanek/video-n​a-jare-zacne-revitalizace-reky-ostravice/ Nějaká chytrá hlava vymyslela humanizaci Ostravice přímo ve městě, opravdu velmi potřebná věc. Bych blil. Začne se na jaře odtěžením údajných sedimentů za 92 mil. Kč. Jako by nestačilo, že letos vybagrovali Odru od soutoku s Ostravicí až k Bohumínu. Teď je to mrtvá voda, zničené zimoviště parem. Ale někdo se slušně napakoval. S Ostravicí to bude podobné. Kde je ve hře 600 milionů, tam se těžko podaří vyhrát. Nezbývá než doufat, že si časem příroda sama pomůže.

TWIN 69 - Profil | Ne 30.1.2011 18:16:56

radši kdyby ty peníze vrazili do oprav silnic.není mě jasný co přinese lidem prodloužení kanálu do kroměříže.nebudu se nějak rozčilovat.momentálně je u válu pořádná sebranka a budou zasej vyhazovat miliardy do kanálů a podobných hovadin.

stump - Profil | Ne 30.1.2011 18:10:08

Miliony jenom lítají. Tu do prodloužení kanálu, tu do cyklostezek, golfových hřišť, sjezdovek, areálů pro motoristy a dalších "vymožeností". Nic bych proti tomu neměl kdyby byly v pořádku silnice, nemocnice, školy, dětské domovy, domovy pro seniory atd. Prioritu má samozřejmně to, co k životu potřebují nadutí pracháči (tuneláři).