Úřady zatrhnou starostovi prodej rybářských lístků. Jde to i jinak, tvrdí

kakr - Profil | Ne 5.9.2010 19:41:19

may >>
Máš pravdu o Lipně toho moc nevím.
Zato vím úplně přesně, že za žgryndání na MRku se ryby nenakoupí.
Za peníze vybrané za povolenky ano.......

may - Profil | Ne 5.9.2010 19:36:52

Miraryb- peníze ,peníze ,vidí taky někdo co ty peníze přináší jezeru ,vůbec NIC proto tak vypadá.
Kakr - věnuj pozornost Moravě,o Lipně víš úplný prd.

Miraryb - Profil | Ne 5.9.2010 19:22:07

may >> ale, že tam pytlačí bez papírů, z kterejch, jak psal kakr je celkem slučnej přínos, to už ti nevadí? Že tam hlavně takoví rabujou vše, co z vody vytáhnou, to je fakt, kterej se děje bohužel všude, protože jsou anonimní a nemají ani obavy z toho, že jim někdo ty noty může vzít.

may - Profil | Ne 5.9.2010 19:15:26

Miraryb- tys tady byl před 15 lety ,tak si nech takovýhle komentář pro ty co žerou seno,vůbec nevíš co se tady poslední dobou děje a jak to tu vypadá.Kdybys tu žil mluvil bys jinak a možná jeste líp než čistokrevnej čecháček .Tady je spousta lidí jenž se snaží aby se stav Lipna zlepšil a tenhle človíček prodáva povolenky lidem jímž je stav jezera u zadku,hlavně že si zachytaj a pomlátí co se dá.

kakr - Profil | Ne 5.9.2010 19:11:12

may >>
Jsi zmatený jako luční koník. Povolenka pro cizince je zhruba 7x dražší než povolenka pro členy ČRS či MRS. Peníze za povolenky skončí v ČRS, prodejci je prodávají za provizi cca 10% ceny povolenky.

Miraryb - Profil | Ne 5.9.2010 19:05:21

may >> z tebe mluví čistokrevnej čecháček. Závistivej, že někdo udělá víc než on! Ale, že ti cizinci, když si nemůžou koupit RL a povolenku tam pytlačí, to už ti zřejmě nevadí, hlavně, že někoho můžeš osočit. Já osobně jsem byl na Lipně asi před 15 lety a pana starostu neznám, takže nějaké podezíraní z nějakého nadržování známému o tom nemůže být ani pomyšlení! Podle tvý karty se není čemu divit, buďto jsi senilní kmet, nebo jsi se ještě nenarodil:)

may - Profil | Ne 5.9.2010 18:50:08

Vůbec se nedivím že je Lipno zdevastovaný,vychcanej podnikatelíček podporuje devastaci tím že prodává povolenky kde komu.Ukrajinci ti zabijou a odnesou všechno,Skopčákům je úplně jedno jestli mlátí candátky 38cm hlavně že se baví a ON těmto devastátorum prodá povolenku.Je to správné rozhodnutí at se povolenky vydavaj jen Krumlově,protože kdo má v okolí Lipna penzion a v prdeli díru tak prodává povolenky a popřípadě je dovede až na místo a to v motorovém člunu v rámci provozování vodního taxi.
Roberto2- z čeho bys chtěl zarybnovat když ty peníze skončí v černý díře.Máš pocit že ten podnikatelíček vezme vydělaný peníze z prodeje povolenek nakoupí kvalitní generačky candáta a zarybní jezero ,aby naši milí cizinci měli v budoucnu co chytat.Udělá úplný hovno protože je to normální zparchantělej podnikatelíček který dokáže ojebávat všechny okolo sebe.

Roberto2 - Profil | Čt 2.9.2010 20:54:52

No vidím to taky tak .. šikovný a úspěšný lidi / tím nemám na mysli tuneláře a různý podfukáře / to nemají lehký ... Většina cizinců si jezdí zarybařit . Nechají tady peníze za služby a jiný věci . Mělo by se jim to ulehčovat a ne naopak . Pak by už taky nemusel nikdo jezdit a fůru lidí by v regionu kde je sezoní práce , bez fabrik , krachlo .. Naopak bych zarybňoval Lipno ostošest ... třeba z výtěžku prodeje povolenek ...

Miraryb - Profil | Čt 2.9.2010 20:45:01

Četl jsem ten první článek od té paní redaktorky, kde jí pan starosta ke koci telefoního hovoru nelichotivě tituloval.
Jenže, podle mě je to zase jenom lidská závist. To, že tam prodávali státní lístky s povolenkama vadilo těm, co prodávali jen povolenky a našli redaktorku, která v okurkové sezoně do toho zašťourala. Já bych ale chtěl vidět cizince, kterej by si koupil státní u starosty a povolenku by si jel koupit k jinému prodejci. Už vidím cizince, jak letí z Lipna do Krumlova a shání se po ouřadovi na radnici, kterej mu prodá stáťák a potom zase někoho, kdo mu prodá povolenku